Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětadvacetiletý Oe Kintaro zanechal studia na Toudai těsně před dokončením. Odešel z vlastní vůle, protože zvládl všechny předměty a od té doby vystřídal mnoho zaměstnání a prostřednictvím nich se dále učí o životě. Kintaro na svém věrném kole objíždí svět a učí se stále nové věci, protože studování je totiž jeho koníčkem. Je extrémně zdravý, jak psychicky, tak fyzicky. A možná jednou zachrání Japonsko, či dokonce celý svět... (Roby)

(více)

Recenze (33)

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Absolutní ujetost. Sice velmi zábavná a s dobrými pointami, přesto chvílemi nedotažené. Máte tendenci hlavnímu hrdinovi fandit, přesto se nezbavíte dojmu, že je to totální loser, obzvláště jeho nezvladatelné výbuchy vzteku, citů apod., podkreslené pokaždé jiným stylem animace obličeje. A jindy zase neuvěřitelný sympaťák. "Studovat, studovat!" ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Roztomilé ecchi, kde naštěstí záběry na kalhotky a extrémně vyvinutá ňadra nejsou to nejdůležitější, protože dobře funguje po romantické a především komediální stránce. Hlavní hrdina je vysloveně sympaťák, takový věčný optimista, snažící se brát si ze všeho poučení do života (což samozřejmě nevylučuje, aby se občas nechoval jako perverzní pubertální hovado). Stejně tak humor chvílemi ustřelí do pro středoevropana naprosto nepochopitelných japonských výšin, ale většinou se trefuje přesně. "Cestuje na svém spolehlivém kole, kterému nefungují brzdy, takže nemůže zastavit, ani kdyby chtěl." :-) ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nevázaný génius cestující na kole a sem tam pracující na částečný úvazek - jaké jiné anime může mít ikoničtější popis? Konečně jsem se na tuto samozvanou „legendu“ podíval a musím říct, zklamán opravdu nejsem. Líbilo se mi, že si hlavní hrdina nehrál na hrdinu a situace řešil povětšinou dost neortodoxně - i když to znamenalo třeba se nechat zbít do bezvědomí. Každý díl byl o něčem jiném a i když premisa byla většinou stejná - někam přijet, nechat se uchvátit pohledností nějaké té zástupkyně opačného pohlaví, chvíli někde pracovat a nakonec mít neskutečný vliv na všechny okolo - působily nápady svěže a neotřele. Jen mi tradičně nesedl styl humoru, který kromě velkého perverzna (tohle já zrovna rád, což o to) dost hrál na přehnané reakce - a to já nikdy nemusím a mám spíš tendence si v hlavě říkat „proboha, chovejte se už normálně!“ Naštěstí, humor i jistá perverze nebyla chlebem úplně každého dílu, i když absurdita nakonec došla své nejvyšší hranice v případě závodu motorky a kola. Co dál budu chválit, je zpracování, které jde ve šlépějích devadesátek - postavy mají malé oči a typicky vystínované vlasy a sem tam se objeví i nějaký pěkný detail, co se okolí týče. A to nezmiňuju ztvárnění ženských postav, které je prostě... Hnggg! √( ̄‥ ̄√ A závěrečná skladba chytlavá natolik, že jsem si ji pomalu pozpěvoval i při mytí nádobí (než se mi vykouřila z hlavy). Na závěr - je to zábavné, krátké dílko, které baví a zároveň nesežere příliš času (6 dílů po zhruba 30 minutách). Pro mě možná ne úplně dokonalá komedie, ale premisu jsem pochytil a vážně se mi líbila! Až by měl člověk sám chuť se na vše vyprdnout, nasednout na kolo a vydat se vstříc studiu života! I když, počkat... Já vlastně nejsem génius... 70% ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je totální bomba, sice jen šest dílů, ale co tam Kintaro předvádí, to je vrchol žánru. Zvlášt 5. díl s Kintarem na kole a závod s motorkou, což byla smrtící scéna, neboť jsem myslel, že umřu smíchy. Ale i Temptation of the Maiden a provokace Kintara mladou dívkou, nářez. Bomba díl je i Swimming in the Sea of Love, kdy Kintaro jako těžký borec skočí do bazénu a začne předvádět, jak umí plavat či plavba za koučkou plavání, která byla olympioničkou, a jeho "nebezpečný kontakt ze zadu" a následné polknutí:D:D:D Prostě nářez ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Golden Boy, jestli si u tohoto nazvu vybavite krasna devadesata leta pak se dostavame do tech spravnych sfer a poloh :) Tato 6dilna serie se totiz venuje filozofickym uvaham o smyslu zivota, vesmiru a lidske duse. Ne ne, filosofove zde bohuzel ostrouhaji mrkvicku, mozek je v tomto serialu vytlacen na ukor jineho dulezitejsiho organu :D GB je vynikajici guy-feel-good komedie a jeji hl.predstavitel -Kintaro- je manik, ktery naprosto dokonale paroduje tradicni anime hrdiny a ktery v prubehu serialu prochazi podobne trapnymi momenty jako snad kazdy nevybity mladenec (boze delam si srandu i pervers pepin by si to musel s tou zachodovou misou promyslet:) Kazdopadne narozdil od tradicnich anime, tady se s hlavnim hrdinou urcite v par momentech ztotoznite(muzi), co se tyce zen to nevim, ale mam o tom jiste pochyby. Humor a trapasy, to je proste koreni kterym vas golden boy posadi na zadek :) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama