Reklama

Reklama

Making of 'The Terminator': A Retrospective, The

všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
USA, 1992, 18 min

Obsahy(1)

Krátké povídání s hercem Arnoldem Schwarzeneggerem a režisérem Jamesem Cameronem o vzniku a vůbec nápadu filmu Terminátor. Dozvíte se i několik vtipných příhod ze zákulisí, když se film natáčel. (Sykii)

Recenze (10)

Decker 

všechny recenze uživatele

Mel jsem jisty pocit ze Cameron by si vystacil sam, ale Arnold do diskuse take prispiva svou trochou a docela vtipne (zvlaste historka o vymlaceni skla u auta je velmi vtipna) a zajimave povida o urcitych momentech a pocitech z tohoto filmu. Je videt ze prace na Terminatorovi oba velmi bavila. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Krátký vzpomínkový dokument o natáčení kultovního sci-fi je nejzajímavější během Arnoldova vyprávění zábavných historek z natáčení. To, co dodává Cameron, je buď mnohokrát omletým propagačním matrošem, nebo opatrným mazáním medu okolo huby. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Zajimavej rozhovor mezi Arnoldem a Cameronem o filmu, prokladanej nejakejma ukazkama z filmu a obrazkama. O nataceni nebo tricich nebo tak podobne se toho moc nedozvime, jsou to spis takovy historky z nataceni, ale jsou zajimavy a vtipny. ()

Sykii 

všechny recenze uživatele

Zajímavý rozhovor se Schwarzeneggerem a režisérem Cameronem o vzniku a nápadu Terminátora. Fanouškům doporučuji!! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dvaja z najvplyvnejších tvorcov v Hollywoode minulého storočia, si len tak hopkajú v prepychovej vile ( koho len môže byť? ) a spomínajú na TEN zlom v oboch ich kariérach. ()

Reklama

Reklama