Reklama

Reklama

Chief of Station

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Áčkoví herci v béčku, ktoré je béčkom aj medzi béčkami. Eckartovi ale tá rola sadla lepšie než by asi sadla pôvodne zamýšľanému Alecovi Baldwinovi, ktorý mal túto rolu v rukách. To by asi dopadlo horšie než len obyčajným filmovým nereálnym strieľaním, Alec má z Rustu iné skúsenosti. Každopádne táto strieľačka príliš neoslovila, lepší než šéf stanice bol aj Prednosta stanice a to ja Buriana veľmi nemusím. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Já jsem naprosto spokojenej. Je to dobře natočený, akční scény jsou přehledný a nejsou tu hnusný digitální výstřely. Navíc se Eckhart na podobný role dokonale hodí a další plus je i Berhardt, kterej tu hraje nemilosrdnýho ruskýho žoldáka, co má všude kérky a stříbrný zuby. Johnson je suveréně jedním z nejlepších akčních režisérů, který v současný době točí video béčka. Za mě slušná práce. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Ani by mi tak nevadilo pomalé tempo, být to něčím vyplněné. Něčím chytrým, ale ne logickými lapsy, kterých je hromada (všichni všude o všech agentech jiných služeb všechno vědí, ale hlavní hrdina má celou dobu jeden mobil, který nikdo neodposlouchává; po těžké rvačce mají v dalších záběrech padouch i hrdina čisté oblečení a pleť bez šrámů; majznete někoho zleva zprava těžkou, železnou tyčí, chlápek spadne do vody, a za chvíli se objeví živý, zdravý a bez jakékoliv viditelné újmy... Takhle bych mohl pokračovat, až mě to přestalo bavit počítat). A kvůli tomu se mi ten film líbil stále méně a méně. Závěrečné odhalení rovněž slabé. Ostatně celé to vypadá, že se nikomu moc natáčet nechtělo, že si raději chtěli užívat budapešťských nocí a místních podniků. Za Budapešť je vlastně ta hvězda navíc. Škoda, že to nedávalo smysl a že to nebylo aspoň trochu chytře napsané, takhle jsou postavy jen figurkami a příběh zcela fádní a děravý. A to s tím klíčem... ále, raději nic. ()

cerdax2 

všechny recenze uživatele

Rybarska sit je proti tomuhle pribehu neprustrelna :). Prvni dve tretiny byly ujdouci, ale kdyz mel pribeh jit do finale, tak najednou dosly napady a cele to pusobilo jako napsane za pet minut na kusu toaletaku na nadrazni toalete. 20% ()

Reklama

Reklama