Reklama

Reklama

Království hříchů

  • Česko Empire of Sin (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Lucie Vondráčková trpí pod ranami biče jako unesená princezna v česko-americké akční fantasy!
V dávnověké říši umírá král a jeho následník, korunní princ Alexander (Ryan McDonald), si musí při nástupu na trůn vybrat za ženu jednu z princezen unesených do stříbrných dolů. Princezna Alana (Lucie Vondráčková) a její družky jsou spoutány pásy cudnosti, vězněny, bičovány a krutě týrány hluboko pod zemí. Dobrodružná cesta za svobodou, kterou podnikne Alexander s velekněžkou Shirou (Rena Mero), se neobejde bez souboje se zlou Brianou (Daniela Krhutová). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

FOCKE_WULF 

všechny recenze uživatele

Kus poctivé filmařiny, Lloyd A. Simandl na Hrad! Lucii Vondracek (tak je uvedena v titulcích) bych neodsuzoval, hraje to co vždycky, takovou tu romantickou naivku, kozy ani frndu neukázala, tak co. Nejvíc se mi líbilo dobývání polystyrenové stříbrné rudy a její přenášení polonahými dívkami. Princezna Briana (Daniela Krhutová) mi byla vyloženě sympatická, v něčem připomínala zlou těžařskou královnu z Princezny Mononoke. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch legračních Simandlových laciných filmů. Pro wrestlerku Renu Lesnar klasická produkce, pro bývalou princeznu Marii Růžičku Danielu Krhutovou poslední hřebíček do rakve normální herecké kariéry. Ale Lucie Vondráčková něco takového neměla zapotřebí, normální herci si podobné omyly vyzkoušeli v 90. letech a po roce 2000 už věděli, kde nehrát. Je minimálně k debatě, jestli je přijatelné, aby představitelka klasických víkendových pohádek na ČT souběžně hrála u Simandla, ale zřejmě to brala jako přípravu na Jakubiskovo Post Coitum a křečovitou snahu změnit žánr. ()

Reklama

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Taková zbytečná masturbace nad tím, jak jsou ženy ponižovány a je jim ubližováno. Je to směšné a navíc i nudné, což je už opravdu ubohé. Dlouhé scény, kde se naprosto nic neděje, a kde ani nic pořádně nevíte. Tohle je takový rádoby erotický paskvil. Ano, potěší ženy s přírodními vnadami, ale proč sledovat kvůli nim takovou zbytečnost? Sledoval jsem jen pro přítomnost českých herců, která je také směšná. ()

Ironfood odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu po všech stránkách ubohost. I když musím říct, že scény s "těžce pracujícími" urozenými dívkami v dole mě pobavily natolik, že jsem chvíli o té jedné hvězdičce uvažoval. Děj prakticky chybí a jeho náznaky jsou naprosto dementní. Film se vlastně celý skládá z řady naprosto zbytečných scén. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Vida. Nejvyšší kněžka se změnila v otrokyni. To je kouzlo, co? Viděno s českým dabingem, ale nemám pocit, že se to na filmu negativně podepsalo. Pro ty, kteří se o Království zajímali ze stejného důvodu jako já: Lucie Vondracek dostává bití na 42:59. Film popisující produkční rutinu společnosti North American Pictures by mohl být trhák jako něco od T.P. Andersona. Dny a noci jsou tu ale hříšné vlastně dost málo. Ze záhybu tógy občas vypadne ňadro, většinou pohlednější exemplář, žádné masité tinto-brassovky s hektarovými výměry dvorců, ale jde v podstatě o velmi cudný film. Frndu zahlédnete jen za cenu pixel-huntingu. Království za full frontal. Někteří herci nejenže nedokáží hrát svou roli, ale nezakryjí ani trapnost z podílu na své účasti zde. Vážně to bere jen profesionálka Vondráčková a maniakální Krhutová (RIP). To málo erotična (a laciná příležitost ke škodolibosti) je to zhola jediné, co divák obdrží. Z filmů jako Království hříchů tušíte stejnou měrou lásku k filmu (amatérismu navzdory!) i nenávist. Co se může Shimandlovi honit hlavou, když sleduje na kabelovce opravdový film, třeba Krásku dne nebo Lolitu?. Já to z tebe vytluču, i kdyby to mělo trvat celou noc! ()

Reklama

Reklama