Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina dělníků jde zkontrolovat zvláštní zdroj energie, která vychází z opuštěné chicagské budovy. Náhodou zde objeví opuštěnou laboratoř a vypadá to, že v ní byla aktivována síla, která otevřela bránu do paralelního světa. Náhle se všichni octnou v šíleném zrcadlově obráceném světě, kde je spousta krutých a divokých kanibalských lidí podobajících se pavoukům. Proti rostoucí mase pavoučích lidí a jejich strašlivé královně bojuje primitivními zbraněmi zmenšující se skupina těch, co přežili. Lidé teď musí spojit své síly, aby vládkyni porazili a našli cestu ven z tohoto děsivého a zrádného světa. (Universal)

(více)

Recenze (28)

gumli 

všechny recenze uživatele

Nie najlepší sci-fi horror.Ak nie je poruke nič lepšie,tak sa dá pozrieť,ale nič moc.To akože jeden pavúk zničil tento paralelný svet celý?Veď celý tento svet bol taký ako aj náš.Vojsko,zbrane,polícia,miliardy ľudí.Moc sa nepatrí v sci-fi filmoch a horroroch hľadať chyby za akúkoľvek cenu,to priznávam,ale toto už bolo priveľa.Zápletka je zaujímavá,alternatívny svet je dobrý námet na film bez debaty,ale toto bolo dosť slabé.Ale zase treba priznať,sú aj horšie filmy s podobným námetom.Na tejto pavučici som si všimol že mala aj akési prsia,prišlo mi to akosi smiešne.Pavúk s prsiami?To ešte hádam nebolo v žiadnom filme. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Aj keď to je televízny film, má to pomerne slušné tempo, dobré sa to vlečie a celý film nám ubehne čo nevidieť. Kamera je v pohode, hudba takisto, efekty sú otrasné, hlavne ten pavúk na konci je úbohy. Jediné, včom je to dobré je hlavne že sa nedostavuje nuda, akčné scény sú priemerné a musím ešte spomenúť ľudí ktorý majú na rukách ostré drápy, ktoré sú velmi ostré, no a herecké výkony niesú bohviečo, ale videl som aj horšie 60 percent. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tento celkem zajímavý scénář byl realizován pouze v televizní produkci, protože jinak by se jednalo o slušný horror. Takto z filmu čišel nedostatek peněz na každém kroku, obzvláště masky "pavoučích" lidí byly ubohé...umělé zuby a gumové drápy a vládkyně tak zoufale digitální, že by se nelíbila ani Václavu Vorlíčkovi. Ale dvě hvězdy za klasické horrové scény, napětí a lekačky. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

A já pořád přemýšlel, kam se asi ztratil Dennis Booker z Jump Street 21, zatímco jeho parťák Tom Hanson ze stejné speciální infiltrační jednotky se vydrápal na Olymp mezi nejzářivější hollywoodské hvězdy a stihl se navíc i oženit, a dokonce už i rozejít, s Vanessou Paradis !! ;) A teď už to vím !! ;) Richard Grieco nešťastnou náhodou uvíznul v jiném časoprostoru !! ;) Jinak řečeno jeho kariéra vzala naprosto opačný směr než ta Deppova, cestou nevýrazných seriálů a tragických TV filmů, když pominu fakt, že se mihnul v Kiss Kiss Bang Bang, naposledy jsem ho zaregistroval v chudé prainspiraci série Rychle a zběsile Zrozen k rychlosti. A tak není divu, že se Grieco, syn Itala a Irky, objevil v Pavučinách, na nichž je jasně patrné, že co tvůrcům scházelo na financích, se snažili dohnat snahou a velmi originálními nápady. Příběh se s ničím nepáře a hned po úvodních titulcích se parta elektrikářů portálem dostává do paralelního světa vraždících spidermanů !! A je samozřejmě zle, začíná totiž boj o holý život !! Pokud tedy netouží stát se otroky bizarní digitální pavoučí královny.. Jenže je tu ještě Dr. Morelli, který kdysi původní portál sestavil, takže naděje na návrat stále žije.. Morelli a Dean nakonec tuhle (ne)hvězdnou bránu aktivují, což s sebou nese poselství o tom, jak se vám na stará kolena můžou hodit zkušenosti s kradením aut pomocí startovacích kabelů.. Samozřejmě i fakt, že k sestavení portálu na cestování realitami stačí čtyři elektrikáři, potěší..;) Zkrátka a dobře, na této zábavné céčkové scifi prasárně s nálepkou polotovaru cítíte, že tvůrcům scházely nejen peníze, ale i zřejmě i čas trošku se hlavně se scénářem pomazlit.. Škoda, minimálně povedenou atmosféru Webs prostě neodpářete.. A i ten konec byl moc fajn !! ;) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku som dúfal v lacnú zábavu aj to chvíľku fungovalo no hneď ako sa dej presunul do "inej dimenzie" a na scénu sa dostali ľudia ktorý mali na prstoch prilepené ceruzky to začalo rázom klesať. Ani v céčkových filmoch od Asylumu som nepočul tak hrozné dialógy ... To si ich vymýšľali priamo na placi.. a ten preklad... "my ideme predkom vy choďte zadkom" to malo byť čo. Jediné plus bolo to keď išiel neger zavolať políciu a vrátil sa sám s brokovnicou a pištoľami a ten druhý sa ho spýtal odkiaľ ich má. Neger na to odpovedal "človeče toto je Amerika.. pokiaľ máš vodičák a peniaze môžeš si kúpiť hocičo" ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama