foto

Jason Jones

  • nar. 3.6.1973 (43 let)
    Hamilton, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Better Off Single
2015 Get Squirrely
Ladíme 2
To byl zítra flám 2
2014 Love Is Relative (TV film)
Rosewater
2013 Divorce: A Love Story (TV film)
Loupež na úrovni
2012 Ladíme!
2010 Beginner's Guide to Endings, A
Love Letters (TV film)
Noční rande
Záměna
2009 Slečna zamilovaná
2008 Coopers' Camera
2004 Ham & Cheese
Phil the Alien
Ring volný
2003 Akce Jelcin
Americký princ JFK Jr. (TV film)
Eloise a Vánoce (TV film)
Eloise v hotelu Plaza (TV film)
Pavučiny (TV film)
Public Domain
2002 Invaze (TV film)
Ponecháni napospas 2: Bojovníci trýzně
19 Months
2001 Virgil Bliss
2000 Jailbait (TV film)
Průhledné lži (TV film)
Šílený policajt
Vnadidlo
1999 Packing Suburbia, A
1998 Short for Nothing
1995 Půlnoční pokušení

TV seriály

2017 The Detour (TV seriál)
The Ass (S02E12)
The Mule (S02E11)
The Trip (S02E10)
další epizody (12)
2016 The Detour (TV seriál)
The Beach (S01E10)
The Track (S01E09)
The Drop (S01E08)
další epizody (10)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Michael J. Fox Show, The (TV seriál)
2012 Fugget About It (TV seriál)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál) - a.z.
Nevěsta (S05E23) - a.z.
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Tak rychle, jak to jde (S04E23)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
A žili šťastně až do smrti (S04E06)
Prokletý ostrov (S04E05)
Viralcom (TV seriál)
2006 Electric Company, The (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Endless Grind, The (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
2000 Queer as Folk (TV seriál)
1999 Strangers with Candy (TV seriál)
1998 Famous Jett Jackson, The (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
1997 Comedy Now! (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 The Detour (TV seriál)
The Ass (S02E12)
The Mule (S02E11)
The Trip (S02E10)
další epizody (12)
2016 The Detour (TV seriál)
The Beach (S01E10)
The Track (S01E09)
The Drop (S01E08)
další epizody (10)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 The Detour (TV seriál)
The Dilemma (S02E09)
The Heat (S02E07)
2016 The Detour (TV seriál)
The Road (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace