Reklama

Reklama

Žraloci v Paříži

Trailer

VOD (1)

V Paříži se v řece objeví obří žralok a může z toho být nevídaný masakr. Zasáhnout proto musí jedna vědkyně, která se přitom snaží vyrovnat s nedávnou tragédií. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zbierka všetkých klišé zo žraločích a iných monster filmov zasadená do originálneho prostredia. Stačí to? Ani nie, i keď sem tam dokáže film prekvapiť. Napríklad samotným finále, o ktorom vieme, kedy a kde sa odohrá, avšak predsa len má trochu iný priebeh a vyústenie, než by znalec žánru predpokladal. Bohužiaľ starostka nefunguje ani ako parodická postava, čo platí aj pre ekologické hnutie. Z katakomb sa dalo vyťažiť rozhodne viac, ale film celkom rýchlo ubehne a ponúkne zopár fajn scén. A zrejme to bolo celé myslené ako ironický vtip smerom k olympiáde. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec tak hloupé jak se zdá. Jasně, je to Netflixovina na jedno zkouknutí, přitom jsem se ale docela dobře bavil. Film si na nic nehraje a docela zdařile vytváří atmosféru. Na několika místech snadno způsobí husí kůži díky skvělým podvodním stínům zabijáka. Přesto všechno nejvíc film potápí laciný cgi žraloci, kteří pak prostě strach nenaženou, i kdyby chtěli. On prostě Steven věděl proč byl Bruce mechanická potvora. Myslel jsme si, že to bude víc gore, i když scéna s katakombami se nemá za co stydět. A finále je pak docela nečekané. Docela příjemná jednohubka. Žraločích filmů jsem viděl fakt hodně, a mnoho z nich bylo podstatně horších. (60 %) ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě jsem čekal ultrabéčko alá Žraločí tornádo (2013) nebo podobné blbiny od Asylum, takže mne tahle variace žraločího hororu od francouzského Netflixu nemohla zklamat a vlastně oproti očekávanému to má plusy - solidní technickou stránku, krásy Paříže z pohledu vodní hladiny a opět nějakou tu eko myšlenku. Akční zábava, která mne pobavila. ()

hakon 

všechny recenze uživatele

To co začíná jako celkem fajn dramatický shark terror, skončí jako odporné céčko. Úvodní scéná je celkem dramatická a má koule a tím ve vás vytvoří dojem, že takhle seriózní a originální bude celý film. Ejhle, právěže vůbec. Jakmile se dostaneme do Paříže, tak to jde ke dnu jak Titanic a postavy jsou nejen k smíchu a úplně na palici vykradné z čelistí tak umělě, že se vám bude chtít zvracet, ale celkově všechno k čemu to spěje ke konci až odpad! Ještě jsem hodnej strejda a za snahu v úvodu a pár fajn momentům se tomu lze podívat do očí a nedat tomu pěstí, ale stejně se na to nedívejte. 3/10 ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Že já neposlechl ostatní a nedal na počáteční hodnocení, které skýtalo černá čísla. No tentokrát to nelhalo. Jak někdo, kdo natočí brilantní Hranici smrti nebo hutnou psychárnu Divide, dokáže předvést tuhle eko greenpeace sračku ? Zcela tupý a nesmyslný námět s trapným digi žralokem, podpořen dementními a nesympatickými postavami, že tohle se jen tak nevidí. Já nevím jestli je tak drahý a složitý udělat v dnešní době pořádnou maketu žraloka, ale horory s těmato zubatýma potvorama stojí za vyližprdel a Čelisti prostě zůstanou nepřekonaný. A tenhle žralok má ke všemu v řiti ještě raketový pohon. Pařížský lokace a alespoň menší jatka v katakombách, víc tady není co hodnotit. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Prvé nezverejnené zábery a pozadie z nakrúcania filmu sa predstavilo 27. januára 2024 na medzinárodnom festivale fantastických filmov Gérardmer za účasti Xaviera Gensa a Bérénice Bejo. (Arsenal83)
  • Když se skupina pokusí pomocí výbušniny uzavřít žraločí hnízdo, jsou přeživší stále pod vodou a v blízkosti, když dojde k detonaci. Přesto jsou pouze zmítáni. Tlaková vlna při výbuchu pod vodou je ve srovnání s výbuchem na souši mnohem silnější (a má delší dosah). Ruční granát by byl na takovou vzdálenost pravděpodobně smrtící a tento výbuch byl více než dostatečný k tomu, aby okamžitě zabil všechno a všechny v jeho blízkosti. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama