foto

Jeppe Kaas

  • nar. 23.11.1966 (50 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Far til Fire på toppen
2015 Dcera čarodějky
O kuřatech a lidech
Sommeren '92
2013 Olsen Banden på dybt vand
2011 Lovci hlav
2010 Čtyři děti a jeden otec IV
Karla a Jonas
Terapeut
2009 Karla a Katrine
Kletba vikingské čarodějky
2008 Uchazeč
Ztracený poklad templářských rytířů III
2007 Karlas kabale
Ztracený poklad templářských rytířů 2
2006 Čistá srdce
Čtyři děti a jeden otec II
Nebezpečně výbušná trhavina
Ztracený poklad templářských rytířů
2005 Adamova jablka
Čtyři děti a jeden otec
Král slunce
2004 Děti mé sestry v Egyptě
Fakír z kouzelné země Bilbao
2003 Do tvých rukou
Řezníci
2002 Drobné nehody
Sestřiny děti na sněhu
2001 Anja & Viktor
Hrabě Axel
2000 Afsporet
Blikající světla
Zacharias Carl Borg
1999 Kærlighed ved første hik
Valgaften

TV seriály

2017 Gidseltagningen (TV seriál)
2016 Dicte (TV seriál)
Enhver mand er en ø - del 2 (S03E10)
Enhver mand er en ø - del 1 (S03E09)
Afhængighedens pris - del 2 (S03E08)
další epizody (10)
2014 Dicte (TV seriál)
Ret og Pligt - del 2 (S02E10)
Ret og Pligt - del 1 (S02E09)
Mål og Midler - del 2 (S02E08)
další epizody (10)
2013 Dicte (TV seriál)
Vold og magt - del 2 (S01E10)
Vold og magt - del 1 (S01E09)
Liv og legeme - del 2 (S01E08)
další epizody (10)
2007 Mr. Poxycat & Co. (TV seriál)
2002 Hjerteafdelingen (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Čistá srdce
1995 Kun en pige

TV seriály

2004 Krøniken (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace