foto

Jeppe Kaas

  • nar. 23.11.1966 (53 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Far til fire og vikingerne
2019 Dcera čarodějky: Hadí dar
Jagtsæson
2018 Svátky klidu a míru
2017 Čtyři děti a jeden otec
2015 Dcera čarodějky
Emma og Julemanden: Jagten på elverdronningens hjerte
Far til fires vilde ferie
Léto '92
O kuřatech a lidech
2014 Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage
2013 Olsen Banden på dybt vand
2011 Lovci hlav
2010 Karla a Jonas
Terapeut
Čtyři děti a jeden otec IV
2009 Karla a Katrine
Kletba vikingské čarodějky
2008 Uchazeč
Ztracený poklad templářských rytířů III
2007 Karlas kabale
Ztracený poklad templářských rytířů 2
2006 Nebezpečně výbušná trhavina
Ztracený poklad templářských rytířů
Čistá srdce
Čtyři děti a jeden otec II
2005 Adamova jablka
Král slunce
Čtyři děti a jeden otec
2004 Děti mé sestry v Egyptě
Fakír z kouzelné země Bilbao
2003 Do tvých rukou
Řezníci
2002 Drobné nehody
Sestřiny děti na sněhu
2001 Anja & Viktor
Hrabě Axel
Sestřiny děti
2000 Afsporet
Blikající světla
Zacharias Carl Borg
1999 Kærlighed ved første hik
1998 Volební noc

TV seriály

2020 Sommerdahl (TV seriál)
Badehotellet (TV seriál)
Besat (S07E06)
En herre fra København (S07E05)
Alsang og hærværk (S07E04)
další epizody (6)
2019 Den som dræber - Fanget af mørket (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
Badehotellet (TV seriál)
En ny begyndelse (S06E06)
Soldaten (S06E05)
Nye planer (S06E04)
další epizody (6)
2018 Badehotellet (TV seriál)
En kærlighedshistorie (S05E06)
Besøg sydfra (S05E05)
Hugormen (S05E04)
další epizody (6)
2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Badehotellet (TV seriál)
Til salg (S04E07)
Skybrud (S04E06)
Ikke lutter lagkage (S04E05)
další epizody (7)
2016 Badehotellet (TV seriál)
Fodspor fra havet (S03E07)
Kortene på bordet (S03E06)
Stauning (S03E05)
další epizody (6)
Dicte (TV seriál)
Enhver mand er en ø - del 2 (S03E10)
Enhver mand er en ø - del 1 (S03E09)
Afhængighedens pris - del 2 (S03E08)
další epizody (10)
2015 Badehotellet (TV seriál)
Amandas gæster (S03E01)
Stormen (S02E07)
Sandhedens time (S02E06)
další epizody (8)
2014 Badehotellet (TV seriál)
Slutningen på sæsonen (S01E06)
Eventyr i sommernatten (S01E05)
Stormen raser (S01E04)
další epizody (5)
Dicte (TV seriál)
Ret og Pligt - del 2 (S02E10)
Ret og Pligt - del 1 (S02E09)
Mål og Midler - del 2 (S02E08)
další epizody (10)
2013 Badehotellet (TV seriál)
En sommer ved Vesterhavet (S01E01)
Dicte (TV seriál)
Vold og magt - del 2 (S01E10)
Vold og magt - del 1 (S01E09)
Liv og legeme - del 2 (S01E08)
další epizody (10)
2007 Mr. Poxycat & Co. (TV seriál)
2002 Hjerteafdelingen (TV seriál)

Dokumentární

2005 50 Stunden bis Kabul

Herecká filmografie

Filmy

2006 Čistá srdce
2001 Sestřiny děti
1995 Kun en pige

TV seriály

2019 Badehotellet (TV seriál)
En ny begyndelse (S06E06)
Nye planer (S06E04)
2005 Krøniken (TV seriál)
Del 11, 1958 (S02E01)
1997 Taxa (TV seriál)