Reklama

Reklama

Na dotek

Trailer 1

Oscarový režisér Mike Nichols (Absolvent) přináší na filmové plátno adaptaci uznávané divadelní hry Patricka Marbera, erotikou nabitý příběh lásky, osamělosti a zrady, v jehož hlavních rolích excelují Julie Robertsová, Jude Law, Natalie Portmanová a Clive Owen. Na dotek, sarkastický a upřímný pohled na současné citové vztahy, vypráví příběh o náhodných setkáních, spalující přitažlivosti a nečekaných zradách čtyř obyvatel Londýna – čerstvě rozvedené úspěšné fotografky Anny, začínajícího spisovatele Dana, který píše nekrology, sebevědomého dermatologa Larryho a tajemné Alice. Zábavný a silný film, který se odehrává v současném Londýně, je připomínkou Nicholsovy klasiky Kdo se bojí Virginie Woolfové? a Tělesné vztahy. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (733)

Eddard 

všechny recenze uživatele

Divadelní umění (čisté herectví) si tady podává ruku s filmovým. Velice dobrý film s vynikajícími hereckými výkony, na kterých stojí od začátku do konce. Nechce se mi mezi nimi vyzdvihnout jen jeden, ale přece jenom - poprvé jsem si tady všiml Cliva Owena. Velice mile mě překvapila i Julie Roberts, kterou jinak nemám rád. Closer disponuje nepříliš originálním příběhem, jenž je však (díky Nicholsově režii) tak silný, že vám to vůbec nevadí. 80% ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Tak tohle neberu. Pokud jsou vztahy řešeny s lehkou nadsázkou jako v "Lásce nebeské", prosím, pokud s lehkou ironií jako v "Bokovce", budiž, ale tohle mysleli tvůrci zjevně vážně. Klasická telenovela stylu "miluju tě-nemiluju", "cítím se vina-ne to já sem viný", "řeknu jí to-neřeknu mu to".... To drama, ty emoce, ta životní moudra...... Že je film udělán civilním a občas zajímavým způsobem, budiž filmařům ke cti, stejně, jako že do něj nacpali takové hvězdy. Ale můj dojem z něj to nezachrání. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Na mňa to pôsobilo dosť chaoticky, chápem, že malo ísť o akúsi skladačku, ale po formálnej stránke mi to nesadlo. Po pocitovej stránke nemôžem uprieť istú dávku depresie, ale o nič zvláštne nešlo, skôr iba o priemernú záležitosť. Ťahúňom filmu tak je predovšetkým technická stránka a dobré herecké výkony. Inak nič, z čoho by som padol na riť. Priemerná drámička, navyše tématicky a pointovo ošumelá. 60/100 ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nepáčil sa ti ten sendvič?“ – „Bol rybací. Nemám ich rada. Čúrajú si do mora.“ – „To aj deti.“ – „Ani tie nejem.“ Poznáte situáciu, keď kráčate preplnenou ulicou a zrazu sa oproti vám z davu vynorí osoba, vaše pohľady sa stretnú, nikdy ste sa predtým nevideli, ale niečo medzi vami zrazu preskočí a ako sa tak k sebe približujete, vravíte si v duchu „nesmiem sa usmievať, nesmiem sa usmievať“, ale čím viac si to hovoríte, tým zdobí vašu tvár čoraz širší úsmev. Nestáva sa to často, niekomu možno ani raz, ale ak predsa, je to tak trochu ako zázrak, hneď vám vylepší aspoň polovicu dňa. Bojím sa ale, že podstatná časť tohto filmu už taká povznášajúca ani magická nebude. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Velmi civilní romantika, okořeněná poměrně svižnými dialogy a několika nehorázně vtipnými scénami (Lawův a Owenův erotický pokec hraje prim). Divadelnost je občas cítit, a některé repliky působí občas silně koženě, herci ovšem odvádí skvělé výkony a ve výsledku jsou ty 104 minuty velmi příjemně strávené 104 minuty. Dojem kazí jen časové skoky, uvidíme, co na podruhé :) ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

  • Natáčení probíhalo v Londýně. (griph)
  • Všetky štyri hlavné postavy sa spoločne ocitli v jednej miestnosti iba raz. Na Anninej (Julia Roberts) výstave fotografií. (U_S_O)

Související novinky

Zemřel režisér Mike Nichols

Zemřel režisér Mike Nichols

20.11.2014

Ve věku 83 let nás opustil Mike Nichols, režisér Absolventa, Kdo se bojí Virginie Woolfové? nebo Hlavy 22. Berlínský rodák se dostal do Ameriky v roce 1938 a po čase zjistil, že jej láká dramatické… (více)

Reklama

Reklama