Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři chlápci z LA a jejich monstrózní úspěchy a ďábelské propady na poli hudební superslávy v otevřeném životopisném filmu podle bestselleru skupiny Mötley Crüe. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak tihle chlapci si slogan sex, drogy a rock´n´roll! vzali hodně osobně. Během sledování snímku jsem si vzpoměl na všechny kritiky snímku Bohemian Rhapsody a říkal jsem si, tohle je pro Vás kolegové. Našlapaný, neuhlazený, upřimný s absulotně našlapanou první hodinou, kdy má film vysloveně trysky u prdele. Dostane tě, ale o to víc zamrzí tuctový závěr, nechápu, nerozumím. Mít to na konci stejný level jako na začátku dávám bez diskuzí pět a to jsem o kapele v životě neslyšel. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Akademicky bych kariéru Mötley Crüe označil jako bouřivou nebo kontroverzní. Ale kdo viděl The Dirt už ví, že to byly naprostý hovada. Ovšem ta chemie, která byla mezi herci, vede k výbornému filmu. Nechyběly emocemi nabité scény, ani srandovní prasárny všeho druhu. Jo a dámy feministky, radši si pusťte něco jinýho. ()

Reklama

exitak 

všechny recenze uživatele

Tohle není dokument, to je jízda a zábava! I když ve filmu oproti knize chybí asi tak 2/3 informací a něco je lehce překroucené. Po opětovném zhlédnutí musím uznat, že to je skvěle vybalancované a kdyby se kterákoliv z linek rozebírala víc do hloubky, už by nezbyl čas na jinou. Delší stopáž by filmu už nepřidala. A že měl film trochu sestupnou tendenci, no a která kapela měla po deseti letech vzestupnou? ()

mickyreed 

všechny recenze uživatele

O tolik, co mě zlamali nedávní Queen mě Mötley zase překvapili. Film je postavenej přesně naopak. Je tu explicitní nahota, excesy a večírky, žádný "nechceme pošpinit něčí odkaz" přetvářky. Divně filmově vyumělkovaných je pouze posledních 10 minut filmu, Bohemian Rhapsody byl natočenej tak, aby šel lidem na ruku celou dobu a za těch posledních 10 minut (ztvárnění Wembley) si u mě poskočil o hvězdu výš. Tady jsou to ale prostě poctivý 4 hvězdy bez kompromisů. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Na začiatok treba povedať že som fanúšik Mötley Crüe, takže hodnotenie je viac subjektívne ako pri iných filmoch. Inak ale môžem objektívne povedať, takto by vyzeralo Bohemian Rhapsody bez cenzúry. Film kde fráza sex, drogy, rocknroll vystihuje 90% celého príbehu. Nechýbajú ale aj scény s emočným presahom a aj keď aj tu sa nájde klišé, stále ide o najodvažnejsi a obrazovo najvulgárnejši biografický film aký som zatiaľ videl. Kto ma rád rockovú hudbu, nemôže byť sklamaný. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v USA ve městech New Orleans a Los Angeles. (BMW12)
  • Na začátku filmu, kdy se píše rok 1973, má mladý Nikki Sixx (Douglas Booth) na židli první vydané album od skupiny KISS, které vyšlo v roce 1974. (HonzysKISS)

Reklama

Reklama