Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V rámci experimentu je psovi, který byl brutálně týrán, provedena operace, při níž mu jsou jeho kosti nahrazeny kovovými. Nenávist v jeho hlavě ale zůstává. Začíná krvavá štvanice kde vyhraje jen ten, kdo přežije! Otázka je, kdo to bude... (oficiální text distributora)

Diskuze

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Tento film je parodie na Terminátora,nic víc!!!!! Ale člověk když si přečte pár komentářů u tohoto filmu, tak se diví, jak mohli někteří dostat od vedení povolení psát komentáře, když si neumějí po sobě ani přečíst co napsali a opravit hrubky a co víc, kromě chybování v i a y neumějí ani mluvit. (Fox Malder: byl jsem zjedaví, doufám že se Brian schopí apod). Hlava mi prostě nebere, jak někteří k tomu povolení komentovat filmy přišli :-)

Giovanni

Giovanni (hodnocení, recenze)

Čekal jsem od tohoto snímku rozhodně víc. Nejvíc mi vadilo, že nebylo nijak snadno rozeznatelné, kdy je to, co se odehrává před kamerou realita a kdy je to jen fantazie hlavního hrdiny. U hororů, zvláště těch sci-fi mám rád propracovaný příběh (ten zde opravdu nebyl) a hlavně vypravovací pasáže, kdy se dovím jak a co vlastně v tomhle případě tomu psovi udělali. Nebyla tam jediná zmínka o tom, že "v rámci experimentu je psovi, který byl brutálně týrán, provedena operace. Taky nechápu, proč mu svítily oči, podle popisu má nahrazené kosti. Dávám jednu * za nápad, ale rozhodně se z toho dalo "vytřískat víc".

Reklama

Reklama