Reklama

Reklama

The Seeding

Trailer

Obsahy(1)

Muž se ocitne uvězněný v pouštním kaňonu se ženou žijící daleko od domova, která je v zajetí smečky sadistických chlapců. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Mladý fotograf zablúdi uprostred púšte. Na dne rokliny nájde opustený dom a v ňom neznámu ženu, takže ju požiada o pomoc. Keď sa však na ďalší deň zobudí, rebrík je preč a ostáva v rokline uväznený. Okrem ženy mu robia spoločnosť podivné škaredé deti na okraji rokliny, ktoré s ním majú rozhodne iné plány ako pustiť ho von. Je trochu škoda, že myšlienka filmu napokon bude tak neskutočne banálna a primitívna, pretože boli tam náznaky, že by sa to celé mohlo zamotať, prípadne rozvinúť omnoho zaujímavejším smerom. Rozhodne sa však nejedná o zlý horor, najmä keď beriem do úvahy, že som o jeho plánovanom vzniku nikdy nič nepočul. Také Kukuričné deti na púšti, a to sa neodmieta. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Fakt by ma zaujímalo, kto má reálne záujem investovať do takýchto sračiek. Či si reálne tí ľudia aj zvažujú, pre a proti. Investícia VS zisky, respektíve KOHO projekt idú podporiť. Mne je jasné, že nie každý horor môže točiť Wan, alebo nejaký iný, úspešný kokotko v rámci tvorby tohto žánru, no ale reálne na toto buchnúť prachy, to človeka nič iné nenapadne, iba že im pekne musí jebať na hlavu. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Na poušti se ničím neplýtvá.- Wyndham je nesympatický trouba, a tak když je vlastní hloupostí uvězněn v rozsáhlé skalní rozsedlině, kde v malém domku přebývá mladá žena, je člověku jeho osud pomaličku lhostejný. No, mě tedy rozčiloval od začátku. Minimalistické drama, kde důležitou roli hrají ruchy, zvuky a hudební industriál, směřuje ke zcela logické pointě, která člověka napadne ještě před prozrazením. Na artový film až příliš obyčejné, na mainstreamový horor moc pomalé. Nejvíce mě zaujal moment, kdy zoufalý uvězněný Wyndham hledí vzhůru na vzdálené letadlo - civilizace je v tu chvíli tak blízko, a přeci nekonečně daleko. Přese všechno je to ale oslava života, mateřství a pro ženu volby, jak chce naložit se svojí rodinou. Muž je jen onen pověstný rozsévač. Rozhodně nic pro běžného diváka, který sem bude sázet odpady, což si film zas až tak nezaslouží. Osobně mě konec velmi potěšil. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli se tvůrce snažil o nějaký přesah, o nějaké podobenství nebo symbolismus či co, ale já viděl spíš plytkou a pozérskou ptákovinku, která nějaký hlubší smysl jenom předstírá. Mám moc rád braková béčka o zdegenerovaných nebo zmutovaných vidlácích, ale v tomhle žánru dávám přednost přímočarosti a jednoduchosti před pochybným pseudomysterióznem. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Skvělý festivalový Horor. U mainstream diváka, se bude jednat o táhnoucí se nudu. No mě si film získal hned. Ztracený, sympatický chlápek a celkem pěkná, ale divná žena, která žije na dně kaňonu. Proč ? A jaké má s mužem úmysly ? Do toho pobíhající poloretardi, od kterých se pomoci nedostane. Nechybí sex, trocha krve, napínavá atmosféra a perfektní, zlé finále. Vzhledem k tomu, že hodnocení je tu maximálně tříhvězdičkové, tak tu jednu s klidným svědomím přidám. (54. hodnocení) ()

Galerie (3)

Související novinky

56. MFF fantastických filmů v Sitgesu

56. MFF fantastických filmů v Sitgesu

14.10.2023

V posledních deseti dnech probíhal ve slunném katalánském Sitgesu 56. ročník Mezinárodního festivalu fantastických filmů. Kulturní svátek zahrnující zástupce zejména žánru hororu, thrilleru, fantasy… (více)

Reklama

Reklama