Reklama

Reklama

The Seeding

Trailer

Obsahy(1)

Muž se ocitne uvězněný v pouštním kaňonu se ženou žijící daleko od domova, která je v zajetí smečky sadistických chlapců. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Mladý fotograf zablúdi uprostred púšte. Na dne rokliny nájde opustený dom a v ňom neznámu ženu, takže ju požiada o pomoc. Keď sa však na ďalší deň zobudí, rebrík je preč a ostáva v rokline uväznený. Okrem ženy mu robia spoločnosť podivné škaredé deti na okraji rokliny, ktoré s ním majú rozhodne iné plány ako pustiť ho von. Je trochu škoda, že myšlienka filmu napokon bude tak neskutočne banálna a primitívna, pretože boli tam náznaky, že by sa to celé mohlo zamotať, prípadne rozvinúť omnoho zaujímavejším smerom. Rozhodne sa však nejedná o zlý horor, najmä keď beriem do úvahy, že som o jeho plánovanom vzniku nikdy nič nepočul. Také Kukuričné deti na púšti, a to sa neodmieta. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Fakt by ma zaujímalo, kto má reálne záujem investovať do takýchto sračiek. Či si reálne tí ľudia aj zvažujú, pre a proti. Investícia VS zisky, respektíve KOHO projekt idú podporiť. Mne je jasné, že nie každý horor môže točiť Wan, alebo nejaký iný, úspešný kokotko v rámci tvorby tohto žánru, no ale reálne na toto buchnúť prachy, to človeka nič iné nenapadne, iba že im pekne musí jebať na hlavu. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

OK variace na sektařské drama z divočiny. Trochu předvídatelná, ale bavící. Na tak prostý námět a omezené prostředí dostatečně vtahující, vzbuzující zvědavost, jak bude naloženo s hlavní postavou. Temná hudba, tušení zlých zítřků a dobře hrající Scott Haze. Ten je jedinou vyloženě áčkovou složkou filmu. [Sitges FF] ()

raimi odpad!

všechny recenze uživatele

Trailer zaujal, ale když jsem viděl fotky z premiéry filmu na Tribeca Festivalu v New Yorku, kde režisér a herci vypadali jako by se účastnili nějaký travesty show, trochu jsem znejistěl. Tahle nakrucující se  banda snobskejch b*zerantů v drahých hadrech mě teda dost odrazovala. A první dojem byl bohužel pravdivej. Tohle je zas jen další nihilistickej, odpornej pseudofilm od rozmazlených městských dětiček, co natočili hnusobu o tom, jak ošklivoučký je mít děti. Rádoby intelektuální, jakoby artovej splašek. Sonda do duše současných dekadentních tvůrců, kteří žijí v přepychu, ale jsou absolutně prázdní a nenávidí všechno okolo sebe. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Chlap poslúžil, "úrodu" zasial a za jeden vrz draho zaplatil. Nemôžem povedať, že je film nezaujímavý. Práve naopak, je to to jediné čo vás drží pri sledovaní. Nič sa tam v podstate nedeje, ale zaujíma vás, ako to bude pokračovať ďalej. Na otázky odpovede bohužiaľ nedostaneme. Je to veľká škoda, nakoľko by ma zaujímalo viac ohľadom danej "sekty". V skratke príbeh je o chlapovi, ktorý zlezie dole po rebríku do jamy, rebrík ukradnú a on si bude nažívať so ženou ktorú tam nájde. Za mňa vo finále teda čistý priemer, s pekne suchým koncom, ktorý sa ale vyložene hodil. ()

Galerie (3)

Související novinky

56. MFF fantastických filmů v Sitgesu

56. MFF fantastických filmů v Sitgesu

14.10.2023

V posledních deseti dnech probíhal ve slunném katalánském Sitgesu 56. ročník Mezinárodního festivalu fantastických filmů. Kulturní svátek zahrnující zástupce zejména žánru hororu, thrilleru, fantasy… (více)

Reklama

Reklama