Reklama

Reklama

Recenze (7)

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od jiné Lewton-Robson spolupráce The Seventh Victim má Isle Of The Dead opravdu tísnivou a skličují atmosféru a s perfektně vygradovaným finále, kde na mě dokonce padl strach (ve filmu ze 40. let malý zázrak). ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Krásná kamera a působivá atmosféra, jenže chybí zajímavěji se odvíjející příběh. Takhle bylo i těch 71 minut moc. Na Tourneura Robson nemá... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Karloff tu hraje hajzla který zabije každého koho chce. Nic jsem od filmu nečekal a skoro nic nedostal. Jen dvě scény mě celkem dostaly. A to konec který byl fakt skvěle vygradován, ono se toho moc ve filmu neděje a proto jsem byl překvapen zrovna takovýmhle závěrem. A druhá věc co mě překvapila byla scéna na začátku kde se hned jeden chlap zastřelí a na to se jde bojištěm plným mrtvol. Film má nepříjemnou tísnivou atmosféru, ale bohužel prostředek filmu je takový o ničem. Ale za podívání rozhodně stojí. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Malá skupina proti zlu, ne zcela identifikovanému – téma trochu Carpenterovské. Oproti The Seventh Victim (jiného jsem od Marka Robsona neviděl) mi trochu chybělo kontinuálnější napětí a pár těch psycho-záběrů. Isle of the Dead přesto určitě stojí za to, už kvůli podařenému závěru. Lepší tři. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Uvod a zaver su uplna chutovka. Uzasna kamera, vyborna praca so zvukom a do toho charizmaticky Karloff. Ked sa to ale zlomi do (az prilis) priamociareho epidemiologickeho thrilleru, zacne to drhnut. Postavy su uplne nudne a tym padom to nema cieleny emocny dopad. Finale to ale nakoniec vytiahne do nadpriemeru. 7/10 ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama