foto

Alan Napier

  • nar. 7.1.1903
    Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.8.1988 (85 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Joe Dancer: Opičí mise (TV film)
1979 Contest Kid Strikes Again, The (TV film)
1978 Bastard, The (TV film)
1977 Golden Dog, The (TV film)
1973 Crime Club (TV film)
1966 Batman
1965 36 Hours
The Loved One
1964 Marnie
My Fair Lady
Signpost to Murder
1963 Meč v kameni
1962 Něžná je noc
Předčasný pohřeb
1961 Ztracená země
1959 Cesta do středu Země
Island of Lost Women
1957 Until They Sail
1956 Miami Expose
Operation Cicero (TV film)
The Mole People
1955 Dvorní šašek
Moonfleet
1954 Desirée
1953 Julius Caesar
Young Bess
1952 Velký Jim McLain
1951 Across the Wide Missouri
Double Crossbones
Tarzan v nebezpečí
The Blue Veil
The Great Caruso
The Highwayman
The Strange Door
1950 Tripolis
1949 A Connecticut Yankee in King Arthur's Court
Challenge to Lassie
Křížem krážem
Manhandled
Master Minds
My Own True Love
Tarzan's Magic Fountain
The Red Danube
1948 Johanka z Arcu
Johnny Belinda
Lassie: Rodné stráně
Macbeth
1947 Adventure Island
Driftwood
Fiesta
High Conquest
Ivy
Lured
Neporažená
Sinbad the Sailor
The Lone Wolf in London
Věčná Ambra
1946 House of Horrors
Skandál v Paříži
The Strange Woman
Three Strangers
1945 Isle of the Dead
Náměstí kocoviny
1944 Action in Arabia
Dark Waters
Mademoiselle Fifi
Ministerstvo strachu
The Hairy Ape
The Uninvited
Třicet vteřin nad Tokiem
1943 Appointment in Berlin
Assignment in Brittany
Lassie se vrací
Lost Angel
Madame Curie
Píseň o Bernadettě
1942 A Yank at Eton
Eagle Squadron
Kočičí lidé
V zajetí minulosti
1941 Confirm or Deny
1940 The House of the Seven Gables
The Invisible Man Returns
1939 The Four Just Men
We Are Not Alone
1937 For Valour
Wife of General Ling
Wings Over Africa
1933 Loyalties
1932 In a Monastery Garden
1931 Stamboul
1930 Caste

TV seriály

1978 Centennial (TV seriál)
1974 QB VII (TV seriál)
1968 Batman (TV seriál)
Minerva, Mayhem and Millionaires (S03E26)
The Entrancing Dr. Cassandra (S03E25)
The Joker's Flying Saucer (S03E24)
další epizody (10)
1967 Batman (TV seriál)
The Funny Feline Felonies (S03E16)
The Ogg Couple (S03E15)
Catwoman's Dressed to Kill (S03E14)
další epizody (42)
1966 Batman (TV seriál)
The Catwoman Goeth (S02E34)
The Sandman Cometh (S02E33)
The Duo Is Slumming (S02E32)
další epizody (68)
1963 The Twilight Zone (TV seriál)
Passage on the Lady Anne (S04E17)
1962 Don't Call Me Charlie (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace