Reklama

Reklama

VOD (1)

Geniální specialistka na boj proti teroru nedůvěřuje umělé inteligenci, ani co se za nehet vejde. Při zoufalém honu na zlotřilého robota ale možná změní názor. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (163)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Dalsi z radu B-ckovych pocinov od Peyton-a so slavnou a cinorodou J-Lo v hlavnej roli. :) Nic proti, nech len toci...zvacsa su to len ludske, naivne a neuritelne pribehy popovej maminy. Ako sci-fi, kvantum CGI, klise a farbiciek a tak trochu i strata casu. Mozno vsak na zaver pohladi po srdiecku. Blbinka. ()

Azurose 

všechny recenze uživatele

Atlas sází na jistotu - jednoduchá premisa, dobré obsazení, kýčovité dialogy. Scénář není špatný, je napsaný tak, aby vždycky fungoval. Problémem ale jsou cringe dialogy a špatně vypadjící CGI. Špatně vypadající, ne špatné, všechno působí až pohádkovým vizuálem. Kdyby se tvůrci drželi premisy a vymáčkli z ní více, byla by to inspirativní podívaná, ale to se bohužel nestalo. Obsazení Jennifer Lopez je odvážnou volbou a dostává se průměrného hereckého výkonu. Dokázal bych si v její roli představit někoho jiného, komu bych to věřil více. Zkrátka průměrná podívaná. ()

Reklama

trickmaster 

všechny recenze uživatele

Kdyby se rejža obešel bez těch rádoby smutných a citově vytížených emocionálních dialosraček, tak by to i šlo...ale vidět Jenny, jak se dojímá při rozhovorech s AI, jakoby ji umíralo 6 rachitických dětí naráz a ona jim nemohla pomoci je vážně vyčerpávající a člověk by to snad raději vypnul a koukal na fotbalový zápas Louny x Sedlice...jinak to i celkem docela šlo. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Opět půjdu proti proudu, ale mně se to líbilo. Není to žádné velké dílo ze kterého bych si sedla na zadek, ale nečekala jsem od toho nic a ve finále jsem se pobavila. Má to příběh, vizuálně je akce sem tam krapet chaos, ale po chvíli se divák zorientuje. Možná už se na tenhle film nikdy znovu nepodívám, ale subjektivně ho hodnotím bezprostředně po zhlédnutí a nestydím se mu dát slabší čtyři hvězdy. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne ako fanúšika, ktorý Titanfall 2 zahral celý do konca už asi päť krát, jednak povinnosť a jednak príjemné prekvapenie od Netflixu, ktorý inak tvorí čokoľvek politicky megakorektné, len na príbeh a spracovanie zabúda. Fajn CGI, fajn príbeh, fajn zasadenie do exotického prostredia cudzej planéty, dobré fighty, vychytávky, komunikácia s vlastným mechom rovnako ako v spomínanom Titanfalle. Slušný kasting na oboch stranách, rozumná dĺžka, skvelá akcia, čo viac si priať? Už len skutočný Titanfall s poriadnymi mariňákmi v kokpite ako sexi alebo predsa len Jennifer Lopez. Takéto snímky veru ja môžem, tak pôjdem proti prúdu a napriek nízkym hodnoteniam tu na ČSFD som asi čakal natoľko slabý snímok, že sa mi to normálne zapáčilo, jednoducho Brad Peyton sa nezaprie, skúsenosti získal na väčších filmoch typu San Andreas či Rampage alebo Journey 2, v podstate trio s The Rockom v hlavnej úlohe. Tak inak ospevované Jung_E plýtvalo potenciálom ďaleko viac, toto ho slušne využilo a vedel by som si predstaviť pokračovanie s úplne iným príbehom a zasadením. Za mňa teda viac ako len dobré štyri hviezdy. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Rekvizita Harlanova (Simu Liu) procesoru je ve skutečnosti stará elektronická cigareta připojena modelářským konektorem dean-T. (UncleMorty)
  • Natáčalo sa v Los Angeles a na Novom Zélande. Natáčanie začalo 26. augusta 2022 a skončilo po troch mesiacoch 26. novembra 2022. (Arsenal83)
  • QR kód na „psích známkách“ Atlas Shepherd obsahuje číslo 12761760 (kód je vidět a lze načíst v čase 01:47:41). (jDanek)

Reklama

Reklama