Reklama

Reklama

The Passenger

Trailer

Muž je nucen čelit svému strachu a konfrontovat se s pohnutou minulostí. Musí najít způsob, jak přežít, když se jeho spolupracovník zlomí a začne násilně zabíjet. (FunDinDung)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Slušnej rozjezd je záhy dojebán tím že se předtím zajímavá a tichá postava vraha rozmluví a zjišťujeme že se jedná o naprostýho blbečka s uplně nesmyslnou motivací, tedy i zápletkou filmu. Nelogičnosti se na sebe kupí s každou přibývající minutou a korunu tomu nasazuje konec plnej hysterickýho přehrávání a naivní pointa. Hvězdu dávám jen za solidní hudební doprovod a to že jsem se od srdce zasmál když hlavní hrdina vyprávěl o trauma z dětství. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Hororem se dá nazvat úvodní desetiminutovka. Posléze se to spíše promění v napůl drama a napůl thriller. Chvílemi hutnej road-trip za sebepoznáním a odpuštěním, i když ne z vlastní vůle. Vrah x outsider. Někdy to ve mně evokovalo Collateral, Training day či Dálnici 60. No kvalitativně to nemá na jeden ani náhodou, ale atmosféra tu funguje a hlavní momenty ( přítelkyně v nákupáku, návštěva učitelky ) jsou napínavé a čekal jsem, kdy se něco vysere a týpkovi jebne v bedně. Tady je právě škoda, že oněch kritických pasáží nepřišlo více a častěji. Mnohdy je tak snímek táhlou a nudící konverzací mezi oběma aktéry s filozofickými otázky a rady do života. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Skor zaujimavy psychologicky thriller ako horor. Ten ocakavate po uvodnej nahlej eskalacii. Casto sa sice balansuje, ci prekroci hranica nasilia, ale je to prave o tej hre s napatim. Prijemne prekvapenie, ze to pomerne drzalo pokope a do oci neblili zjavne blbosti. Ustredna dvojka to potiahla. I ten postupny "psycho-vyvoj" po traume z detstva sa dal pochopit, hoci priznavam, v ramci par hodin mi prisiel az moc naivny. Ale co my vieme, ako by sme sa spravali v tak extremnych podmienkach. Odporucam. 60% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

V duši troud a jáma bezedná, krve proud a cesta vražedná.“ Jednooká učitelka varuje školáčky: brokovnice není vhodný terapeutický nástroj pro léčbu trpící duše! A jizvy z dětství vám neodstraní ani sebetvrdší guma ze školního penálu, natož nějaký frustrát ze dna společenského žebříčku, s vražedně spasitelským komplexem. Může ale ukázat cestu a tou je odpuštění. Svým viníkům i sobě samému. Btw, už nikdy si nebudu stěžovat, že jsem měl v práci den blbec... OKÉNKO FASTFOODU: [][] Co nejhoršího se vám v práci může stát? [][] Že vám šéf začne mazat med kolem huby. [][] Že ten med zajíte den starým, olezlým hambáčem. [][] Že se kolega rozhodne v práci vymalovat. [][] Že pak začne zesnulému vedoucímu fušovat do řemesla, coby mentální kouč. [][] Tahle krvavá road back movie mě hned zpočátku vtáhla a už nepustila. Napnutý a s žaludkem sevřeným strachem jsem ji přežil a poučil se. I já odpouštím svým viníkům, všem pěti. P.S. pro JASON_X: Krejž holého! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Je samozřejmě jen náhoda, že poslední novela Cormacka McCarthyho nese stejný název, ale já si ho tady našel. Ten jeho nihilismus, konflikt se společností, těžkost neseného břímě i pojednání o osudu, který má každý ve vlastních rukou, dokud mu je jiný neustřelí brokovnicí. Neexistuje nic takového jako život bez krveprolití a je jen příčina a následek.. Outsider Berchtold a jeho nestabilní mentální kouč Gallner to celé odtáhnou na jedničku. Žánrové označení horor je tady zcela zcestné a natěšení recenzenti pak hodnotí to, čemu se možná měli obloukem vyhnout.. ()

Reklama

Reklama