Reklama

Reklama

The Passenger

Trailer

Muž je nucen čelit svému strachu a konfrontovat se s pohnutou minulostí. Musí najít způsob, jak přežít, když se jeho spolupracovník zlomí a začne násilně zabíjet. (FunDinDung)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Že horor. Toto bol horor len v tom, že dokázal, ako dokážu byť aj muži prehnane hysterický, a to tu dokonca bola ženská bez oka a zvládalo to perfektne, za to psychopat s fúzikom sobášneho podvodníka tu hysterčil ako pätnástka pri pozitívnom tehotenskom teste.  Z hororu tu inak ostali len nejaké krvavé striekance. Ale čo by som čakal od režiséra, ktorý založil kariéru na točení gay filmov? No hlavne tie striekance. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Snaha tu byla a film většinu času baví a udrží zvědavost na to, co bude dál, hlavně díky teatrálnímu redneckovi v podání Gallnera, jehož filozofování je fajn. Naopak Berchtoldova protagonistu si člověk těžko oblíbí, protože je příliš uzavřený, je to taková Carrie v klučičím provedení. Za horor bych to neoznačil vůbec (snad s výjimkou výborné úvodní scény, která navnadí), pohybuje se to mezi dramatem a thrillerem. Má to atmosféru, ale nijak výraznou a překvapilo mě, že nedošlo na závěrečnou dramatickou konfrontaci s matkou, k níž to jasně směřovalo. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Slušnej rozjezd je záhy dojebán tím že se předtím zajímavá a tichá postava vraha rozmluví a zjišťujeme že se jedná o naprostýho blbečka s uplně nesmyslnou motivací, tedy i zápletkou filmu. Nelogičnosti se na sebe kupí s každou přibývající minutou a korunu tomu nasazuje konec plnej hysterickýho přehrávání a naivní pointa. Hvězdu dávám jen za solidní hudební doprovod a to že jsem se od srdce zasmál když hlavní hrdina vyprávěl o trauma z dětství. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Zdejší žánrový přiřazení k hororu je o5 mimo. The Passenger je psychologickým thrillerem o jednom nýmandovi(Randym) jemuž víceméně diriguje život matka a kolegům v práci je pro smích. Randy nedokáže nebo spíš nechce rozhodovat nebo dělat zásadní rozhodnutí. Proč tomu tak je odkryje až jeho minulost a tragická událost z jeho dětství. Vše postupně začne vyplouvat na povrch poté co Randyho kolega Benson postřílí všechny zaměstnance podniku a vezme Randyho na jízdu za sebepoznáním. Film zatím moc přívětivých a příznivých reakcí nezískal. Já jsem ale jeho úmysl pochopil a mně film celkem sedl. Nebude to ale pro každýho. Hlavní je neočekávat zbytečně moc akce. Nějaká tu sice je. Je tu i krev ale spíš je to zase konverzační psychologickej thriller. Já osobně nemám důvod tenhle film nějak zatracovat nebo ho nějak hanit. 3hvězdy. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Hororem se dá nazvat úvodní desetiminutovka. Posléze se to spíše promění v napůl drama a napůl thriller. Chvílemi hutnej road-trip za sebepoznáním a odpuštěním, i když ne z vlastní vůle. Vrah x outsider. Někdy to ve mně evokovalo Collateral, Training day či Dálnici 60. No kvalitativně to nemá na jeden ani náhodou, ale atmosféra tu funguje a hlavní momenty ( přítelkyně v nákupáku, návštěva učitelky ) jsou napínavé a čekal jsem, kdy se něco vysere a týpkovi jebne v bedně. Tady je právě škoda, že oněch kritických pasáží nepřišlo více a častěji. Mnohdy je tak snímek táhlou a nudící konverzací mezi oběma aktéry s filozofickými otázky a rady do života. ()

Reklama

Reklama