Reklama

Reklama

Uprostřed ničeho

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Těhotná žena na útěku ze zničené totalitní země uvízne v přepravním kontejneru a na rozbouřeném moři bojuje o holý život. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

bourec 

všechny recenze uživatele

Prakticky po celou dobu je to nefunkční nuda. Kladem je sympatická hlavní hrdinka. A druhým kladem je, že to skončilo tak, jak to skončilo. Jen musím uznat, že by mě víc bavilo, kdyby film začal tou lodí na konci. A pak by jsme sledovali, jak se zapojuje do běžnýho života. Tohle byla za vlasy přitažená blbina za 30%. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Strašne uplakaný survival, ktorý má dobré momenty, no keď niekto hovorí, že je to jedno z najlepších kúskov, čo vyšli na Netflixe, tak to vypovedá len o tej streamovacej službe. Prídu tu však aj zaujímavé macgyverovské invencie, ako napríklad loviť ryby osratou plienkou, takže kto nemá na drahé prúty našiel alternatívu. Že ale utečenkyňu dali rovno do kontajnera, to mi prišlo až príliš migrantofóbne. Že sa Netflix nehanbí, takto tú neomarxistickú revolúciu predsa nedáme! ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pro hlavní hrdinku je tento thriller hodně drsný a nekompromisní. Nicméně to není nic, co bych od španělských tvůrců někdy v minulosti už neviděl. Dobrý nápad, komorní prostor, dobré zpracování. Co víc chtít. Snad na to jen nekoukejte, když Vaše manželka je ve vysokém stupni těhotenství. Nemuselo by to drahé polovičce udělat nejlépe. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] Začátek se mi docela líbil, přišlo mi to napínavé, drsné, jenže jakmile se hlavní ženská hrdinka ocitla na scéně sama, tak mě to začalo tak trochu nudit. Ten porod mi přišel trochu mimo, ale i tak to bylo poté takové místy moc přehnané, ale ok … Žádné větší zápory bych v tom neviděl, na to jedno vidění to nebyl zas tak špatný survival film, ale znám lepší … ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Poměrně uvěřitelně zpracovaná survival záležitost, která zejména v první polovině nešetří syrovou brutalitou, což je občas "naředěno" poněkud plochým zobrazením totalitního světa. V polovině druhé ale začne vystrkovat růžky nedotažený scénář se svými neduhy, kde by nebylo na místě celý snímek třeba o půl hodiny zkrátit, aby se tomuto zbytečnému nešvaru předešlo. Avšak i tomuto atributu navzdory nakonec dostaneme solidní dramatickou podívanou, která v rámci svých možností dokáže velmi slušně zabavit. Dobrá práce! (Netflix) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Ačkoli se jedná o zajímavý příběh, je v něm mnoho dějových děr. Největší z nich by byl plovoucí ocelový přepravní kontejner. Je sice pravděpodobné, že by tyto přepravní kontejnery (některé z nich jsou vzduchotěsné) mohly plavat, ale při počtu děr v bocích kontejneru, ve kterém se nacházela, není možné, aby tento kontejner po všechny ty dny stále plaval. (Johnny.ARN)
  • Anna Castillo (Mia) nosila speciálně vyrobenou protézu dělohy pro scény, ve kterých se objevuje těhotná. (Johnny.ARN)
  • Film sa natáčal hlavne v španielskom prístave Tarragona. (Arsenal83)

Reklama

Reklama