Reklama

Reklama

Metalocalypse: Army of the Doomstar

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Film navazuje na události speciálu Metalocalypse: The Doomstar Requiem (2013) s úkolem Dethkloka napsat „píseň spásy“, aby zachránil planetu před hrozící zkázou, a slouží jako finále série Metalocalypse.
Po záchraně Tokiho z Revengeancers a poražení Metal Masked Assassin uspořádal Dethklok tiskovou konferenci, aby oznámil nové turné a hudbu. Zatímco zbytek kapely si na skutečnou záchranu vůbec nepamatuje, Nathan trpí posttraumatickým stresem ze zážitku a sebevraždy Magnuse Hammersmitha, zatímco Toki se emocionálně vrátil do dětského stavu. To má za následek, že během jejich prvního společného představení omdlí a všechny plány jsou na dobu neurčitou pozastaveny, zatímco se zotavuje v Mordhausu. Během vzpomínkové bohoslužby za Ishnifuse Meaddlea Charles Offdensen pověřuje Nathana, aby napsal „Song of Salvation“, aby zabránil Doomstar ve zničení Země a umožnil panu Salaciovi stát se znovu celistvým, ale Nathan odmítne a rozhodne se usadit s Abigail. Abigail však jeho návrh odmítne. Po konfrontaci s fanoušky, kteří toho byli svědky, se Nathan nakonec rozhodne soustředit na svou hudbu a kapela zamíří na tajné místo pod vedením Dicka Knubblera. (sator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Marze 

všechny recenze uživatele

Oslava heavy metalove kultury. I kdyz zrovna basy neslysite, citite je. Film je plny hloupych gagu. Je tezke byt rockovy buh a jeste tezsi metalovy fanousek, ktery hleda lasku, vrelost a empatii v zanru, ktery toto vse postrada. Je to krute a brutalni. ()

Reklama

sator

všechny recenze uživatele

Film navazuje na události speciálu Metalocalypse: The Doomstar Requiem ,(2013) s úkolem Dethkloka napsat „píseň spásy“, aby zachránil planetu před hrozící zkázou, a slouží jako finále série Metalocalypse. Po záchraně Tokiho z Revengeancers a poražení Metal Masked Assassin uspořádal Dethklok tiskovou konferenci, aby oznámil nové turné a hudbu. Zatímco zbytek kapely si na skutečnou záchranu vůbec nepamatuje, Nathan trpí posttraumatickým stresem ze zážitku a sebevraždy Magnuse Hammersmitha, zatímco Toki se emocionálně vrátil do dětského stavu. To má za následek, že během jejich prvního společného představení omdlí a všechny plány jsou na dobu neurčitou pozastaveny, zatímco se zotavuje v Mordhausu. Během vzpomínkové bohoslužby za Ishnifuse Meaddlea Charles Offdensen pověřuje Nathana, aby napsal „Song of Salvation“, aby zabránil Doomstar ve zničení Země a umožnil panu Salaciovi stát se znovu celistvým, ale Nathan odmítne a rozhodne se usadit s Abigail. Abigail však jeho návrh odmítne. Po konfrontaci s fanoušky, kteří toho byli svědky, se Nathan nakonec rozhodne soustředit na svou hudbu a kapela zamíří na tajné místo pod vedením Dicka Knubblera. ()

Reklama

Reklama