Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejznámější a největší kuchařská soutěž MasterChef se vrací! Přísní a nekompromisní šéfkuchaři, Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář vybírají ty nejlepší amatérské kuchaře Česka, kteří budou bojovat o titul MasterChef a půl milionu korun. (TV Nova)

Recenze (65)

Marze 

všechny recenze uživatele

Dělat kuchaře znamená časový stres, hodně hodin v práci a málokdy vidět denní světlo. Zde v soutěži musí ještě být jídlo chutné a kvalitní. Shlédl jsem jen jeden díl. Prý Pavlína neumí vařit a porota jí nadržuje za což jí diváci nenávidí. To je základ pro přiživování této nenávisti na sociálních sítích a podpoře sledovanosti. Je tedy otazník jestli Pavlínu nechá televize i vyhrát, nebo vyhoví pomstychtivým divákům. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série v roce 2012 byla hodně křečovitá, včetně zbytečného ponižování amatérských soutěžících házením talířů o zem. A s opravdu nesympatickou trojicí porotců. O tři roky později na to šli tvůrci pořadu jinak, ubylo přehrávání a přibyla přirozenost. Ovšem skutečně příjemná atmosféra přišla až s triem Forejt, Punčochář a Kašpárek. Je moc fajn, že za senzacemi honící se Nova našla překvapivě solidní balanc mezi originálem a potřebami domácího prostředí. Rok po vítězství sedmnáctileté Kristíny přicházejí další amatérští kuchaři, kteří mají za úkol přesvědčit porotu perfektními recepty s přidanou hodnotou. Hodně horké okamžiky zajistil nejen sobě kondiční trenér Roman, který se málem otrávil, skoro shořel a nakonec zvítězil. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MasterChef Česko 3 zklamal! Čekal jsem, že se čtvrtá řada posune někam víc, místo toho se z toho stala ještě větší sračka. Trojka porotců opět s nesympatickým Forejtem (i když tentokrát mě už tolik nesral jak minule) – několik zajímavých dílů (viz vaření venku pro záchranáře a hasiče - úsměvné bylo poznávaní a vaření z hřibů a hub), spousta podivných rozhodnutí poroty, protěžovaná a hlavně totálně vymaštěná Pavlína Lubojatzky (která je snad musela vojet všechny, jinak nechápu, jak se mohla dostat tak daleko, když takový Pepa, Ivka, Pavel byli jasně lepší v mnoha ohledech, co se nejen vaření týče…). Gratuluji Romanovi, že vyhrál a tu krávu porazil, i když i ON nepatřil mezi nejlepší soutěžící a minimálně ve dvou případech měl vypadnout v daném kole ON… ()

ChickenPate 

všechny recenze uživatele

První série této "show", které jsem dal šanci a už po prvním dílu mi vadí ty střihy s "autentickými" rozhovory, kde lidé zapáleně komentují co aktuálně dělají v průběhu vaření a jak jsou najatí z nadcházejícího hlasování porotců...to vše pochopitelně až je po všem. No a nejvíc nasírací je ta afektovaná ex-tlustá trpaslice, která svou přemotivovaností obtěžuje. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem jen pár dílů, ale když třeba porce na talíři vypadá jak ho.vno od holuba a páni porotci se můžou zvencnout, jak dokonale je to nazdobený talíř a že by to hned dali do nějaké restaurace s michelinskou hvězdou... tak si říkám, ještě že nejsem bohatý snob a nemám potřebu utrácet za podobné miniatury tisíce. Btw, moje žena dělala v řeznictví a říkala, že ty nejluxusnější restaurace berou to nejpodřadnější maso, aby ušetřily a vydělaly... Zpět k pořadu - často jsem kroutil hlavou, proč tenhle/tahle postoupil/a a tenhle/tahle ne, soudě podle zmatků, nejistoty, vzhledu jídla. Ty chutě porotcům věřit můžeme, ale nemusíme - stejně jako vůně jsou chutě televizí nepřenosné. Každopádně mne to utvrdilo v tom, že podobně jako v americkém Chopped jde o předem domluvené a sjednané akce a výhry, ne o skutečný um. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Ve finálovém díle ze dne 3. 11. 2020 měl na ruce porotce Přemek Forejt hodinky české značky PRIM a konkrétně model Prim Orlík 38. (TheSlezy)

Reklama

Reklama