Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Věčně nabručený táta a jeho dva nejlepší kamarádi s překvapením zjistí, že ve světě mladých šéfů firem a mocných ředitelek školek marně hledají svoje místo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele

Vypnul jsem to dvacet minut před koncem a to ze dvou důvodů (ani jeden z nich není, že by se mi to nelíbilo - ba naopak)... 1. Už bylo po desáté hodině večerní a to my, stáří tátové, chodíme běžně spát... 2. Moc dobře vím, jak americké komedie končí, takže jsem fakt neměl náladu koukat na nápravu člověka, se kterým není v jádru nic špatně... Potlesk pro toho, kdo tohle protlačil na Netflix... ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Nejčastější kritika filmu je, že to jsou stará témata ze stand-upů. Na tom ale není nic špatného. Film je jiná forma než stand-up a není proto důvod, aby Burr nepoužil své vtipy. Kritikové tvrdí, že Burr je starej a out of touch jako jeho hrdinové. Nemyslím si. Vemte si jeden z konfliktů snímku. Rapování bělochů s textama plnýma N-word (vidíte, ani já to nenapíšu). Ten problém tu stále je, společnost ho nevyřešila. Woke společnost považuje za rasistické, když si fanoušek N.W.A koupí CD, které si legálně může koupit, a pak si rapuje texty, které tam zní. Přitom všichni víme, že to rasistické není. A že nedává smysl, aby to černoch mohl rapovat a běloch ne. Navíc jak Burr připomíná, nová generace není lepší. Ona to jen rapuje doma v kuchyni, když nikdo cizí neposlouchá, ale to přece není vývoj, to je jen pokrytectví. No, abych to shrnul, není to veledílo. Ale má to své momenty a některé pasáže mají větší smysl než většina povrchních mainstream komedií. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Partička chlapů se snaží probojovat současným světem, který úplně nechápou. To je zásadní informace, kterou mi film dokázal předat a já dokázal přijmout. Na moji obranu jsem se ale i já mnohdy setkal s pocity, které jsem z jejich strany nepochopil. Nicméně na komedii o třech fotrech, kteří mě baví i když já je úplně nechápu, si myslím jsou tři hvězdičky akorát. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Fotři mají potenciál být oproti dnešnímu proudu neortodoxním shitstormem plným úderných hlášek. Bill Burr si na nich přece jen postavil celou svou stand-up kariéru a některé jeho výstupy mě vážně baví. Je škoda, že přestože jde film nejdříve proti mainstreamu, tak se z něj v průběhu většina původního uvolněného nádechu ve stylu Simpsonovského "Old man yeels at cloud" stává to, proti čemu film v první řadě brojí. Tedy, alespoň částečně, nejde o obrat o 180 stupňů, každopádně nájezd k vážnější notě mi po předchozí lehkosti komedie nebyl k chuti. Mám jen pocit, že bych si ostrou satiru užil víc, než ve výsledku poučný film plný sebeuvědomění. To mi k Burrovi prostě né úplně sedí. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Pokud znáte Billa i jeho stand upy a názory, zjistíte, že to všechno na sebe v Old Dads nalepil natolik okatě, že to najednou vůbec nefunguje pohromadě. Všechno působí tak strašně na sílu, že jsem to ani neměl chuť dokoukat. Od začátku filmu projdeme dnešní výchovou dětí rovnou k mladším autoritám v práci, které vidí svět jinak, odtud cestou nezapomeneme potkat chlapa na koloběžce, který jede po cestě jako hovado samozřejmě a chce silnici “sdílet”… a tak dále a tak dále a všichni herci jsou toporní a vše se děje prostě proto, aby se řekl názor na všechno. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (2)

  • Skutečná manželka Billa Burra (Jack Kelly), Nia Renee Hill, ztvárnila zdravotní sestru v porodnici. (BMW12)
  • Velká část filmu vychází ze stand-upu a podcastu Billa Burra (Jack). Pro zaryté Burrovy fanoušky je zřejmé, že postava Aspena (Miles Robbins) je Billovým vnímáním Steva Jobse, převzatým z Burrova stand-up setu pro „Night of Too Many Stars“ 2012. V Billově stand-upu říká, že si Steva Jobse představuje „jak se jen tak promenáduje po kanceláři a pojídá nějaké okázalé ovoce, jako je hruška“. Aspen je vidět, jak se neustále promenáduje po kanceláři, vede prezentaci v Powerpointu podobnou Stevu Jobsovi, a jakmile prezentace skončí, pojídá nějaké domýšlivé ovoce, jako je hruška. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama