Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Věčně nabručený táta a jeho dva nejlepší kamarádi s překvapením zjistí, že ve světě mladých šéfů firem a mocných ředitelek školek marně hledají svoje místo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Prvních zhruba třicet minut to vypadalo, že nám v Bolševizi Rada pro nucenou vyteplenou, multipohlavní a slepičoidní převýchovu a násilnou asimilaci parazitických kultur opět trestuhodně zaspala jako u Žervého a omylem pustila ven hlas zdravého rozumu. S potěšením jsem tedy sledoval mile sarkastického, mně tolik blízkého typického třídního nepřítele lidu, strany a vlády, zkurvenými čektekovými bukanýry zcela správně definovaného jako „konzervativního bílého páprdu“, tedy typického incela, rasistu, xenofoba, homofoba, transfoba, dezoláta a samosebou fašistu, větrnomlynně vypičovávájícího všechny ty tolik pokrokové neomarxistické nekritické müslitele, vypláchlé kokotporátní pohůnky, hysterické batikované matky v laktační psychóze a řádně uvědomělé a stejně tak přizdisráčcské, bezpáteřní, ustrašené, slabošské a na špičku čuráka si nevidící světoovčany z posledních dvou již plně demagogizovaných degenerací nemocného světa. Pak ovšem náhle cosi hrklo v tom harmonickém háknkrojcu, zazněla internacionála, od minulosti se spělo zpátky, otroci vzhůru k cílům svým, den příští rozptýlil ty shluky hejn vran a supů kroužících, a vše vyvrcholilo do nádherně sluníčkové převýchovy dřívějšího akčně antiprogresivního živlu ve falešně angažovaného, pseudomorálního a patřičně pokryteckého pamrda s náhle nabyvším syslem pro rodinné hovnoty, se vztyčenou hlavou kráčejícího v jednom šiku a rozdávajícího ze své bezpečné ulity strojené úsměvy na všechny strany, jakož i v zaníceného gaučového bojovníka bez bázně a hany, který si, když se zrovna nikdo nedívá, vždy krutohustě rebelsky pod vousy tiše zahuhňá něco o debilních řitních dírách, renegát jeden. Čímž se z toho stala další odporná, trapná a přitrouble manipulativní bolševická diarea. Ale hlavně, že máš konečně svého celovečerního Majora Zemana, viď Bůůůůre. U včel holt svědí prostředky! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tohle mi vážně nesedlo. Povedený obsazení, které zachraňuje, co se dá, ovšem tím to pro mě skončilo. Ačkoliv Bill Burra nesmírně oceňuji jako komika a nevadí mi ani jako herec, bohužel jako tvůrce tímhle střelil úplně mimo a celý ten scénář plný novodobých nesmyslů, co cloumají společností (samozřejmě ve filmu v extrémní podobě). A zachránila to pro mě až umírněnější druhá polovina. Snad se příště vytasí se vtipnějším materiálem. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Nedělám to často, ale chybí mi 40 minut do konce, tou dosavadní hodinou jsem se protrápil a dál už nechci. Je to komedie, nebo nějaký drama? Má to být vtipný, nebo jen vulgární? Proč jsou všichni v tom filmu tak umělý, tak nepřirození? A ta nejdůležitější otázka: Proč a za co to má 62 procent? Hlavně ať mi to nikdo nevysvětluje, protože podle mě je to blbý jak noha. P.S.: Vzkaz pro pětihvězdičkovýho davidb: Bro, o pohlaví a věku to nebude. I v tomhle se mýlíš. 51YO, male too ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Billa Burra mám rád a jeho vystoupení mi přijdou vtipná (většinou). V jeho režijní prvotině se sice trochu opakuje, nicméně i tak jsem s ním většinu času soucítil. Ano sem starej a žít v hyperkorektní woke společnosti jako on, asi bych měl taky podobné problémy se zvládnutím vzteku. Je celkem s podivem, že podobný druh filmu, který se do woke přecitlivělosti snaží opírat vypustí zrovna Netflix, který je s ní naopak celkem kamarád. Ani mi nijak nevadilo, že Old dads nedrží nějak extra pohromadě a v jádru sem dostal plus mínus to co sem čekal. Snad jen ten konec je až takový moc na volnoběh a to přepnutí do vážnějšího tónu sem moc nesedí a vlastně ani moc nefunguje…60% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Najlepšie na tejto komédii je fakt, že sa  nebojí byť nekorektná a to vo veľa ohľadoch. Vtipy so slovom na N, povedať žene že je "píp" a mnohé ďalšie, začo chválim. Už bolo treba niečo takéto, niečo čo sa nebojí ísť trocha za hranu. Škoda však, že film je inak dosť nevtipný a miestami proste nudí. Keby sa to spojilo s väčšou komédiou, šiel by som určite vyššie a hlavne bavilo by to viacej. Takto za 3*. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (2)

  • Skutečná manželka Billa Burra (Jack Kelly), Nia Renee Hill, ztvárnila zdravotní sestru v porodnici. (BMW12)
  • Velká část filmu vychází ze stand-upu a podcastu Billa Burra (Jack). Pro zaryté Burrovy fanoušky je zřejmé, že postava Aspena (Miles Robbins) je Billovým vnímáním Steva Jobse, převzatým z Burrova stand-up setu pro „Night of Too Many Stars“ 2012. V Billově stand-upu říká, že si Steva Jobse představuje „jak se jen tak promenáduje po kanceláři a pojídá nějaké okázalé ovoce, jako je hruška“. Aspen je vidět, jak se neustále promenáduje po kanceláři, vede prezentaci v Powerpointu podobnou Stevu Jobsovi, a jakmile prezentace skončí, pojídá nějaké domýšlivé ovoce, jako je hruška. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama