Reklama

Reklama

Jaguár - jméno tajného agenta, před nímž se třesou zločinci od Španělska až po Hongkong. To on se pouští do boje s nebezpečnou narkomafií, okouzluje krásné ženy a zatáčky horských silnic projíždí tou nejvyšší rychlostí. V boji muž proti muži používá karate a věří jen svým instinktům! V klasickém akčním filmu uvidíte vedle Christophera Lee (Muž se zlatou zbraní), Josepha Wisemana (Dr. No) a Donalda Pleasence (Žiješ jenom dvakrát) i hlavní dámu Bondovek Barbaru Bachovou (Špion, který mě miloval) a Capucine (Stopa Růžového pantera) s Johnem Hustonem (Casino Royale). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nadešel čas se rozloučit, pane Jaguáre. Představím Vás teď popravčí četě." Prkenný dialogy, stupidní zápletka, naivně utajovaná totožnost padoucha, spousta ochotných nechat si rozkopat hubu a v případě nouze je k dispozici náhodně odstavenej vrtulník. Co je to? No přece béčko jak vyšitý. Jaguár to neskrývá a to je mi na něm sympatický. Stejně jako jako jeho šéfová Anna. Ta bohužel skrývá leccos a navíc se vůbec nezdálo, že by chtěla být jaguárgirl. Její chyba. Já jsem se bavil. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je docela ztracená rarita, která je zajímavá tím, že raritou již není, protože jsem si film koupil na originálním dvd u náš v České Republice ... Velmi mile mne to překvapilo, protože jinak jde film v jakémkoliv formátu obtížně sehnat. Děj filmu není důležité znovu popisovat, hlavní hrdina je takový james Bond, cestuje z jedné země do druhé, v každé prožije nějaké to malé dobrodržství, až se konečně dostane na kobylku záhadnému gangsterovi, který obchoduje s drogami a snaží se stmelit všechny drogové kartely světa ... Od smrti Bruce Leeho do prvních počátků "akčních martail arts herců" existovala samozřejmě v USA snaha prosadit nějakého svého "martial arts mistra". Asie jich byla plná a byli to navíc opravdoví bouchači. V USA se to postupně, ale pomalu podařilo až Chuckovi Norrisovi a později již známým ikonám Arniemu a Slyemu ... V 70. letech po smrti Bruce však bylo docela temno a navíc USA neumělo technicky natáčet martail arts filmy tak kvalitně jako Hongkong nebo Japonsko (které v tom měli řadu let praxi). Tento film berte jako jeden z pokusů, o kterém se podle mého názoru nedá říct, že by se úplně nepovedl... Naštěstí se vyloženě nebere vážně a oplývá černým humorem, dále má spád a pěkně ubíhá, hlavního hrdinu hraje opravdová světová hvězda v bojových uměních Joe Lewis a je to znát. Souboje bez zbytečných střihů a náhlých změn kamery, Lewis byl rychlý, všestranný, namakaný fyzicky ... a herecky alespoň v tomto filmu nepotřeboval nic moc předvádět ... Navíc se podařilo do jednoho filmu nacpat řadu tehdy známých hereckých ikon, z nichž naprosto nejzábavnější je generál kterého hraje Donald Pleasence ... Pokud film neberete vážně, možná se u něj pobavíte jako já. Prostě starý grindhouse z toho lepšího co kdy v minulosti vzniklo ... ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Film, snímok, ktorý sa chcel priživovať. Na bondovkách, na dielach nesmrteľného Bruce Leeho a na komiksoch, ktoré síce v tej dobe plnili novinové stánky, ale ešte nie kino kasy. Je to niečo, čo sa dá porovnať so všetkým a rovnako s máločím. Proste výplach, mockbuster v plnej poľnej. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama