foto

Bob Bralver

  • nar. 15.1.1941 (79 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1993 Americký ninja 5
1990 Půlnoční jízda
1989 Rush Week

TV seriály

1993 Odpadlík (TV seriál)
Věc cti (S02E11)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Deal of a Lifetime (S03E31)
Kiss Kiss Bang Bang (S03E27)
Seen at the Crime (S03E24)
další epizody (4)
1989 Dragnet (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
1986 Knight Rider (TV seriál)
Žhář (S04E17)
1985 Knight Rider (TV seriál)
Smrt v kamionu (S03E18)
1984 Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Zkažená jablka (S03E06)
Víkendoví válečníci (S02E14)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1990 Půlnoční jízda
1987 Pátrání v čase (TV film)
1980 Nahá bomba

TV seriály

1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Krvavá přísaha (S02E19)
1983 Knight Rider (TV seriál)
Bratrova pomsta (S02E02)
1977 Kojak (TV seriál)
Srdcová dáma je divoká (S05E01)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Kojak (TV seriál)
Všichni spořádaní sousedé (S03E10)
1973 Chase (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Alethea (S01E11)
1972 Emergency! (TV seriál)
Search (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Půlnoční jízda

TV seriály

1978 Kojak (TV seriál)
Profesionální vrah (S05E17)
1973 Emergency +4 (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1993 Americký ninja 5

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky