foto

Bob Bralver

  • nar. 15.1.1941 (77 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1993 Americký ninja 5
1990 Půlnoční jízda
1989 Rush Week

TV seriály

1992 Odpadlík (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1990 Půlnoční jízda
1987 Pátrání v čase (TV film)
1980 Nahá bomba

TV seriály

1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Krvavá přísaha (S02E19)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Alethea (S01E11)
1972 Emergency! (TV seriál)
Search (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Půlnoční jízda

TV seriály

1973 Emergency +4 (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1993 Americký ninja 5

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace