Reklama

Reklama

Sadistický experiment

  • Itálie Lager SSadis Kastrat Kommandantur (více)

Obsahy(1)

Za zdmi zdánlivě standardního koncentračního tábora pro ženy probíhají ty nejšílenější experimenty, jaké si jen člověk dokáže představit. Za vším stojí zahořklý velitel von Kleiben, pod jehož dozorem provádí vědci pokusy s nebohými zajatkyněmi a jejich rozmnožovacím ústrojím. Sám při tom sleduje zvrhlé osobní zájmy, při kterých neváhá obětovat i své vlastní lidi. Dokáže láska jednoho z nich, německého vojáka, a francouzské zajatkyně překonat nástrahy války? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

majo25 

všechny recenze uživatele

Trápnosadistické divadlo, ktoré sa tvári, že to myslí vážne a to je na tom to najhoršie. Množstvo logických nezmyslov (transpantácia gulí, nalíčené ženy v koncentráku, židovský bordel v koncentráku,...), historických nepresností (hajlovanie podriadeným ako prvý, nacisti ďakujúci Židom a pod), jediná . Nie je to síce nezáživné, ale okrem prvoplánových nahotiniek s peknými bobríkmi nemá v podstate čo ponúknuť. Akčný záver rovnako trápny ako celý film. Taliani si v týchto filmových trapárňach radi hrajkali. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale tohle celkem i šlo. Sice dávám 2* ale bylo to z oné Tabu kolekce to nejlepší, mučení je tu často a i když je debilně udělané je aspoň zábavné. Navíc herci jsou tak špatní že se to musí vidět. Co bylo asi nejlepší byly kulisy, všechno polorozpadlé a zničené, to se mi celkem líbilo. Tenhle film nějak nedoporučuju ale za podívání nic nedáte. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

☠ Video Nasties, The Complete 72 Banned Titles List 68/72☠ Nízko-rozpočtový a exemplárne hlúpy nazisploitation SS Experiment Love Camp nie je "produkciou", hereckou "elitou" ani šokujúcimi scénkami odlišný od iných podobných brakov. Akurát V tomto kúsku je scenár tak neuveriteľne blbý, že ho tvorca musel písať pod vplyvom alkoholu, inak neviem. Nacistický tábor sa kvôli sexuálnym experimentom na istú dobu zmení na hotový bordel v ktorom sa do role prostitútok nútene dostanú Francúzke vojnové zajatkyne. Riaditeľ tábora počas toho všetkého hľadá vhodného darcu kedže je vykastrovaný a potrebuje nové semenníky. Dobre čítate hehehe. Na šťastie sa jeden z Nemeckých vojakov zaľúbi do jednej sexuálnej otrokyne, a prizná sa veliteľovi. Ten, než by ho potrestal mu dá návrh, môže s ňou zostať pokiaľ sa zúčastní jedného menšieho chirurgického zákroku :D ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hlavní prim zde má hrát především bolest, kterou krutí nacističtí vědci – potažmo vojáci rádi působí svým obětem. Kromě elektrických šoků, bičování či testování výdrže ušních bubínků je zde jediná šance jak uniknout nelidskému zacházení. Tedy vlastně dvě. Tou první je smrtící injekce či kulka a tou druhou podrobení se. Takový erotický aerobic s nadrženým náckem může být sice ponižující, ale zároveň díky tomu získáte i jistá privilegia, která vám pomůžou k přežití. Takhle to fungovalo odjakživa, takže žádné moralizování! Jinak mi tu však lezla na nervy přemíra romantických pasáží a scény okolo transplantací vaječníků a varlat. Kdybychom se alespoň dočkali nějakých peprných záběrů, ale neschopnost tvůrců a především mizerný rozpočet to ani nedovolili. Ani tu umělou krev či kroucení těl v kremační peci jsem jim moc nevěřil. Nebýt docela zajímavého hudebního doprovodu asi by jsem se ani nedodíval dokonce. Přiznám se, že jsem se povětšinu filmu docela nudil. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takže ano, v konečném důsledku dávám snímku „Sadistický experiment“ body vlastně jen za to, že zde jsou nahotinky – tady ve prospěch filmu mluví skutečnost, že jsou krásně přírodní – a pak také ti nacisti, kteří jsou sice nudní, ale ta uniforma prostě vzbuzuje strach. A to je všechno, jinak je to otřesná a natahovaná nuda, kterou si užijí opravdu jen diváci zocelení pořádnými srajdami. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno