Reklama

Reklama

Nevěsta monstra

  • Česko Atomová nevěsta (festivalový název) (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

V blízkosti jazera Marsh zmizlo za tri mesiace už 12 ľudí. Polícia je bezradná, lebo nenašla žiadne stopy. Reportérka Janet Lawton (Loretta King) si myslí, že je za tým nejaké monštrum a preto sa rozhodne prehľadať jazero sama. Cestou však má nehodu a upadne do bezvedomia, z ktorého sa prebudí v laboratóriu Dr. Erica Vornoffa (Bela Lugosi). Janet čoskoro zistí, že za únosmi je práve Dr. Vornoff, ktorý sa snaží pomocou atómovej energie vytvoriť armádu superľudí, vďaka ktorým by získal nadvládu nad celým svetom. (pivo)

(více)

Diskuze

katije2

katije2 (hodnocení, recenze)

ten film je tak strasny az je vtipny. sice jsem musela preskocit nudne pasaze, ale naopak u nekterych scen - napr. s chobotnici - jsem se dost zasmala...pro me naramna podivana a dobra komedie:)

ulow

ulow (hodnocení, recenze)

asdasdas: Edward D. Wood Jr. v tomhle filmu začnu už s kritikou a to samozdřejmně nepěknou, Ed Wood měl vedle sebe scenař který skratka měl obsahovat Sci-Fi Horror, jenom že scenarista i Ed Wood možná nechapou to že tento film mi příšel velmi legračně, což u Sci-Fi Horroru nemá co dělat. 65456456: Ed Wood prostě tímto filmem přestal byt ve formě, tento film není Sci-Fi a Horror jak měl byt podle režisera Ed Wooda, tento film je velmi legrační. dfsdfdsf: Ano Ed Wood začína tvořít filmove blbostí, a taký žeto režiserový vyšlo. 41564: Ed Wood ty režisere chyba se vbloudíla. vghdfdf: Ed Wood začína točít kraviný, film měl byt Scifi Horror ne? protože to tak režiser chtěl Ed Wood chtěl, tento film mi případa jako komedie.

Reklama

Reklama