foto

Ben Frommer

  • nar. 12.6.1913
    Polsko
  • zem. 9.5.1992 (78 let)
    Tarzana, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Doktor Detroit
Zjizvená tvář
1981 Americký pop
Smokey Bites the Dust
1980 Dr. Heckyl a pan Hype
1978 Evening in Byzantium (TV film)
Hanging on a Star
Rabbit Test
1977 American Raspberry
Flush
Krásky a zločin (TV film)
1976 Mycí linka
The Four Deuces
1975 Barbary Coast (TV film)
1974 Honky Tonk (TV film)
Nevěsta pro Zandyho
Ohnivá sedla
1972 Get to Know Your Rabbit
1970 Cheyennský klub
1969 Comic, The
1968 Miláček Herbie
The One and Only, Genuine, Original Family Band
Where Were You When the Lights Went Out?
1967 C'mon, Let's Live a Little
Red Tomahawk
Správná dívka
The Fastest Guitar Alive
1966 Roztržená opona
Ugly Dachshund, The
1965 Bad Girls Do Cry
Fluffy
1964 Robin a 7 maskovaných
1963 Sladká Irma
1962 Gypsy
Muž, který zastřelil Liberty Valance
1961 Bachelor in Paradise
Too Late Blues
1960 Oklahoma Territory
Toby Tyler
Ďáblice v růžovém trikotu
1959 Arson for Hire
Nátlak
Plán 9
Scarface Mob, The (TV film) - a.z.
The Young Land
1958 The Saga of Hemp Brown
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
Naked Gun
Rumble on the Docks
1955 Cult of the Cobra
Hell's Island
Last Command, The
Nevěsta monstra
Timberjack
1953 Calamity Jane
1952 Million Dollar Mermaid
The Big Trees
1951 Crazy Over Horses
1948 Bodyguard
1947 Zrozen k zabíjení
1945 Crime, Inc.
San Antonio
1944 The Conspirators
1943 Crazy House
1941 Shadow of the Thin Man

TV seriály

1986 Bugs Bunny and Tweety Show, The (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 Bad News Bears, The (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
McNaughton's Daughter (TV seriál)
1975 Joe Forrester (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Výměnný obchod (S02E24)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Nuclear Alert (S02E01)
1972 Emergency! (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Search (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Cemetery / Eyes / Escape Route (S01E01)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Man from THRUSH Affair (S04E12)
1966 The Monkees (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
1964 Valentine's Day (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1955 Brave Eagle (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
1954 Captain Midnight (TV seriál)
Disneyland (TV seriál) - herec, a.z.
Father Knows Best (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky