Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrodruh a hledač pokladů Jackie odvážně získá v jednom starobylém městě v poušti zbraň patřící k výzbroji bohů. Ovšem strážci zbraní nejsou ochotni vzdát se svého pokladu. Členové kmenu unesou Jackieho přítelkyni Loreleii, aby ho tím přinutili k vydání všech zbraní patřících k výzbroji bohů. Vysvobození dívky není snadným úkolem, jelikož na cestě jsou uložené různé nástrahy, číhají na něj odvážné amazonky a zlostný čaroděj. Jméno Jackie Chan je už dobře známo nejen mezi milovníky bojových umění, kteří se kochají pohledem na jeho bravurní kung-fung scény, ale okouzlují nás i jeho komedie. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme se spoustou humoru, který je pro něj tak charakteristický a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (Klub Publishing)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pro mě,jako velkého fanouška jak Jackie Chena,tak hlavně céle HongKongské akční produkce,dost velké zklamání.Čekal jsem od Božské relikvie(vlastně od jednoho z nejznámějších filmů Jackie Chena) akční dobrodružný nářez okořeněný humorem alá Jackie Chan.Akce pouze v posledních 15 minutách(sice výborná akce,ale fakt málo na 90-ti minutový film),dobrodružství vůbec žádné,a ta komika alá Jackie Chan?Prožíval asi zrovna hodně smutné období,vesměs mi ty forky připadaly spíš trapné.Opakuji,pro mě velké zklamání,které aspoň trochu zachrání poslední akční třetina filmu,první dvě třetiny jsou ale vůbec nejhorší a i nejnudnější,co jsem kdy od Jackieho Chena viděl. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Hodně velká nuda, což je dost nepříjemné překvapení po tom jaký na Božské relikvie slýchám už dlouhé roky hype. S Indiana jonesem je to srovnávané zbytečně, snad jen úvodní sekvence je parodií na něj, ale zbytek se, pokud o něco, snaží spíš o napodobování bondovek. Hodně laciných bondovek. Jako sled Jackieho skečů by to ještě šlo, ale bohužel se tu snaží i o příběh a obzvlášť kolem poloviny filmu, kdy se fakt vůbec nic zajímavého neděje, to opravdu hodně bolí. Dokoukával jsem to natřikrát a hodnocení zaokrouhluju nahoru jen ze sympatií k Jackieho nadšení pro věc, i když on hrát opravdu vůbec neumí. On je takový asijský JCVD. 5/10 ()

Reklama

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Opäť som si nechal poradiť starší film, teda riadne starší, ale nepoučil som sa. Počiatkom 90 rokov to bol isto dobrý film, ale čas ponechal na ňom následky. Ťažko je natočiť film, ktorý bude po takmer 30 rokoch stále na úrovni a kráčať s dobou. Intersonic bol špička, ale väčšina filmov po čase ostala druhotriedny brak. Myslel som filmy s akčnou tématikou ako karate, kung fu, ninja, shaolin z ázijskeho prostredia. Toto nebolo až tak zlé, ale už som zvyknutý na niečo lepšie. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Chanovská klasika napěchovaná vším, na co jsme u Jackieho zvyklí. Filmový cirkus, v němž se v pravidelných intervalech střídají ztřeštěná akrobatická a kaskadérská vystoupení a naivní šaškovská čísla. Zběsilá automobilová honička s poskakujícími vozidly a téměř legendární finálový souboj Jackieho se čtyřmi mužatkami patří k tomu nejlepšímu, co může tato bláznivá lehká komedie nabídnout. Prostá zábava dle mého gusta, navíc jednomu z pilířů úspěchu hongkongského artisty nemohu dát nižší hodnocení než čtyřku. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Škoda, že sem to neviděl na začátku devadesátých let, to by to pro mě asi byl kult jako třeba Bláznivá mise. Bohužel sem to zhlíd až více než dvacet let od vzniku filmu a dneska už to působí zastarale a chvílema i směšně. Chvílema je to docela zábava, úplnej průšvih to není, ale zapamatováníhodnej film taky ne. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (17)

  • Ve 32. minutě filmu je při honičce rozbito auto Škoda 110 MB, Lada 1500 a VW Brouk . (Terva)
  • Na začátku, když Jackie skočí z jedné skály na druhou, má rukavice, v dalším záběru je nemá, ale v dalších záběrech je opět má. (DruidKarel)
  • Stříbrný kabriolet, který řídí Jackie Chan, je prototyp Mitsubishi Colt Spider z roku 1984, který se však nikdy nedočkal sériové výroby. Ve filmu je díky dlouhodobé sponzorské smlouvě automobilky Mitsubishi s Jackie Chanem. (Raztubyl)

Související novinky

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama