Reklama

Reklama

Recenze (5)

erl 

všechny recenze uživatele

Tato hodinová záležitost uběhla poměrně svižně ale příliš zážitků sem si neodnesl. Až příliš rozmělněno humorem a zbytečnými postavami. Vše zachraňuje Lugosi v turbanu a luxusní vrah s nožem který dostat více prostoru tak to mohl být pěkný pra-slasher:-) Škoda. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Hodinový detektivní horor o vraždícím šílenci, který si na mušku vzal jedno velké sídlo plné lidí. __ Hodně dobrá atmosféra, příběh mohl být trochu napínavější, scény s vrahem mohly být dramatičtější, ale jinak si říkám, že na to v jakém jsme roce, tak docela solidní množství mrtvol (a žádní teenageři :-)) ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Night of Terror nabídne sídlo a v něm vraždícího maniaka. Dále tu máme Degara což je Bela Lugosi v turbanu s jeho uhrančivým pohledem. Věštkyni Siku která věští, že smrt je na blízku a předpovídá zkázu. Dále je tu profesor Hornsby kterej se připravuje na pohřbení aby mohl vyzkoušet svoje sérum na obnovu života. A dokonce dojde i na seanci. Zní to možná zajímavě ale ve skutečnosti to zase až taková sláva není. Ale díky milosrdné stopáži, celkovými nápadu, rozzuzlení a Belu Lugosimu si to 3hvězdy uhájí. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Možná, že kdybych film hodnotil před rokem, kdy jsem tohle období sjížděl film za filmem, dám o hvězdičku víc. Ale najednou - po dlouhé době film z třicátých let - mi klasické dějové schéma (dědici majetku přes noc zavření ve strašidelném domě, psychopatický zabiják, co je po jednom kosí - dobře, spíš chce kosit -, atd.) přišlo dost nezábavné a zpracování ne zrovna interesantní. Do toho všechna ta klišé s postavami - neděsivý vrah, dívka v nesnázích, kterou z trablů dostane švarný reportér (tradičně kladná postava na přesdržku)... Jenže je tu jedno velké jenže: a to se jmenuje Bela Lugosi. Jeho další zábavná postava (Ind Degar s klasickým turbanem) je tradičně hlavní podezřelá, trousí záhadné hlášky a obstarává zábavu. A ještě že ho tenhle film má. Pro malou Bryan Foy Productions (distributorem byla Columbia) šlo o jeden z prvních filmů - a horory dělat neuměla. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama