foto

Penny Johnson Jerald

  • nar. 14.3.1961 (57 let)
    Baltimore, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Media (TV film)
Parker's Anchor
2006 Po stopách 11. září (TV film)
2005 Bohémové
2003 11. září 2001: Čas krize (TV film)
2000 Color of Friendship, The (TV film)
Úmyslný čin (TV film)
1999 Secret Life, A (TV film)
Test of Love, A (TV film)
1997 Absolutní moc
1996 Perfektní vražda (TV film)
The Road to Galveston (TV film)
Writing on the Wall, The (TV film)
1994 Automatic
1993 Empty Cradle (TV film)
Fear of a Black Hat
Molly & Gina
Ročník 61 (TV film)
Tina Turner
1991 Goin' to Chicago
1990 Kaleidoskop (TV film)
Noční vidiny (TV film)
1985 Grand Baby, The (TV film)
1984 Impostor, The (TV film)
Kruté oči hor 2
Odpolední směna
1983 Files on Jill Hatch, The (TV film)

TV seriály

2018 Sideswiped (TV seriál)
2017 The Orville (TV seriál)
Mad Idolatry (S01E12)
New Dimensions (S01E11)
Firestorm (S01E10)
další epizody (12)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Holanďanův les (S07E23)
Spáč (S07E20)
Smrt právníka (S07E19)
další epizody (9)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Zlý Santa (S07E10)
Poslední akční hrdina (S07E09)
Spínač (S07E08)
další epizody (18)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Hodný, zlý a nemluvně (S06E10)
Podoba není náhodná (S06E09)
Vražda je věčná (S06E08)
další epizody (15)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvý Santa (S05E09)
Po pracovní době (S05E08)
Poslední píseň (S05E07)
další epizody (11)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
V poutech (S04E10)
Sniper (S04E09)
Hotel plný vzpomínek (S04E08)
další epizody (8)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
X v aktech (S05E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Rodina (S07E12)
2009 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Konec hry (S07E07)
2007 October Road (TV seriál)
4400 (TV seriál)
The Great Leap Forward (S04E13)
Tiny Machines (S04E12)
One of Us (S04E10)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S03E23)
Day 3: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S03E22)
Day 3: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S03E21)
další epizody (10)
2003 Eve (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S02E24)
Day 2: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S02E23)
Day 2: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S02E22)
další epizody (10)
2002 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S02E08)
Day 2: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S02E07)
Day 2: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S02E06)
další epizody (19)
2001 24 hodin (TV seriál)
5:00 a.m.-6:00 a.m. (S01E06)
4:00 a.m.-5:00 a.m. (S01E05)
3:00 a.m.-4:00 a.m. (S01E04)
další epizody (6)
2000 Citizen Baines (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Svěcení jara (S05E19)
Bouře, druhá část (S05E15)
Bouře, první část (S05E14)
další epizody (4)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Co po sobě zanecháš (S07E25)
Váleční psi (S07E24)
Proměnlivá tvář zla (S07E20)
další epizody (7)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Trable začátečníků (S05E07)
Pevné spojení (S05E06)
Zmizení (S05E04)
další epizody (5)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vezmi mě do simulátoru (S07E04)
Její vlídný hlas (S06E25)
Tam za těmi hvězdami (S06E13)
1997 Advokáti (TV seriál)
Gregory Hines Show, The (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Blouznění (S05E10)
Z přesvědčení (S04E21)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Nerozvážnost (S04E04)
Cesta válečníka (S04E01)
Rodinná záležitost (S03E23)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Domů (S07E13)
1993 Akta X (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
1991 Columbo (TV seriál)
Vražda škodí zdraví (S10E02)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Homeroom (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2018 What We Left Behind: Looking Back at Deep Space Nine
2003 24: Access All Areas (TV film)
2002 24 Heaven (TV film)
24: The Postmortem (TV film)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2001 Show Wayna Bradyho (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace