Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Během katastrofy nevídaných rozměrů se napříč celým Japonskem otevřou brány do podivné dimenze „Mato“, ze které začnou do našeho světa proudit krvežíznivá monstra. Japonsku hrozí zánik, naštěstí se v nové dimenzi podaří nalézt tajemné ovoce, kterému je dán název „Mato ovoce“. Toto ovoce dává svému poživateli nadpřirozené schopnosti a lidstvo tak získá neocenitelnou zbraň proti brutálním obyvatelům dimenze. Má to však jeden háček, ovoce poskytuje superschopnosti jen ženám, což vede k rychlé degradaci postavení mužů ve společnosti a založení matriarchálního zřízení.
Yuuki Wakura zrovna dokončil střední školu. Před pěti lety při dimenzionální katastrofě ztratil svou sestru a při cestě domů se úplnou náhodou ocitne v této dimenzi, kde málem zahyne. Na poslední chvíli se před ním objeví dívka v uniformě. Kyouka Uzen patří do ženské vojenské organizace, která svádí boj s monstry. Přes svou sílu a ambice je však v rámci svého sboru nedoceněná kvůli zvláštní povaze její superschopnosti. Kyouka proto využije nastalé situace a uzavře s Yuukim smlouvu. Monstra budou poražena, ale Yuuki se musí stát jejím otrokem! (TheDarKnig)

(více)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (1)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Tohle anime má trochu specifický žánr a ne každému sedne. Příběh jako takový je hodně béčkový a upřímně není tím, co táhne tohle anime. Samozřejmě neurazí, kdy není postaven na hlavu a nejsou tu hovadiny, ale není to už úplně originální a nějak výjimečně zpracováno. Největším tahákem na tomhle bude hlavně fanservis, kterého si to člověk hodně užije v celkem slušném animačním zpracování. Celkem jsem byl i překvapen, že to hnedka vyšlo bez jakékoliv cenzury. Každopádně si tenhle počin člověk užije trochu více v manze, která je o něco rozsáhlejší, kdy v anime několik různých momentů chybělo - obzvláště v té fanservisové stránce. Anime tak nějak odpovídá 45 kapitolám mangy a zdaleka ten příběh není u konce. Tohle bych tedy bral spíše jako takový pomalejší úvod, kdy to napínavější a zajímavější teprve bude v dalším pokračování. Po animační stránce by se na tom dalo ještě zapracovat, kdy 3D animace je tu tak nějak znát, ale oproti jiným anime má pořád lepší zpracování, a po hudební stránce je to celkem ucházející. ()

Reklama

Reklama