foto

Seiičiró Jamašita

  • nar. 21.5.1992 (27 let)
    Hiroshima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Drifters
Džinrjoku senkan!? Šiokaze sawakaze
Gekidžóban Mahóka kókó no rettósei: Hoši o jobu šódžo
Kurošicudži: Book of the Atlantic
2016 Orange: Mirai (TV film)
2015 Gekidžóban Kjókai no kanata: I'll Be Here – Kako hen
Gekidžóban Kjókai no kanata: I'll Be Here – Mirai hen
Kokoro ga sakebitagatterunda.
2013 Vanquished Queens
2012 Hori-san to Mijamura-kun

TV seriály

2019 Kabukičó Sherlock (TV seriál)
Lord El-Melloi II-sei no džikenbo: Rail Zeppelin Grace Note (TV seriál)
Stand My Heroes: Piece of Truth (TV seriál)
2018 Butlers: Čitose Momotose monogatari (TV seriál)
Lost Song (TV seriál)
Miira no kaikata (TV seriál)
Pop Team Epic (TV seriál)
2017 Dia Horizon (TV seriál)
Eromanga-sensei (TV seriál)
Flákači (TV seriál)
Gamers! (TV seriál)
Hitoridžime My Hero (TV seriál)
Idol Time PriPara (TV seriál)
Kacugeki: Tóken ranbu (TV seriál)
Seiren (TV seriál)
Sword Oratoria: Dungeon ni deai o motomeru no wa mačigatteiru no daró ka? Gaiden (TV seriál)
2016 Bubuki Buranki (TV seriál)
Bubuki Buranki: Hoši no kjodžin (TV seriál)
Drifters (TV seriál)
Haručika: Haruta to Čika wa seišun suru (TV seriál)
Mob Psycho 100 (TV seriál)
Musaigen no Phantom World (TV seriál)
Netoge no jome wa onnanoko dža nai to omotta? (TV seriál)
Oranžáda (TV seriál)
Prince of Stride: Alternative (TV seriál)
Tóken ranbu: Hanamaru (TV seriál)
Uchū Patrol Luluco (TV seriál)
Šódžotači wa kója o mezasu (TV seriál)
Šúmacu no Izetta (TV seriál)
2015 Akagami no Širajuki-hime (TV seriál)
Battle Spirits: Burning Soul (TV seriál)
Comet Lucifer (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans (TV seriál)
Owari no Seraph: Nagoja kessen hen (TV seriál)
Šimoneta to iu gainen ga sonzai šinai taikucu na sekai (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2014 Amagi Brilliant Park (TV seriál)
Jama no susume: Second Season (TV seriál)
Kanodžo ga flag o oraretara (TV seriál)
Lady Jewelpet (TV seriál)
Madan no ó to Vanadis (TV seriál)
Soul Eater Not! (TV seriál)
Wizard Barristers: Benmaši Cecil (TV seriál)
Ókami šódžo to kuro ódži (TV seriál)
2013 Aoki hagane no Arpeggio: Ars Nova (TV seriál)
Gaist Crusher (TV seriál)
Golden Time (TV seriál)
Kami-sama no inai ničijóbi (TV seriál)
Nagi no asu kara (TV seriál)
Stella džogakuin kótóka C3 bu (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun S (TV seriál)
Walkure Romanze (TV seriál)
White Album 2 (TV seriál)
2010 Ore no imōto ga konna ni kawaii wake ga nai (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Gate: Džieitai kanoči nite, kaku tatakaeri (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky