Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Pokračování legendární dokumentární série Davida Attenborougha nabízí exkluzivní záběry života na naší planetě jako nikdy dřív. Vydejte se spolu s ním na nepřekonatelné putování po ostrovech, pohořích, pouštích i městech... Fascinující přírodovědný seriál Zázračná planeta před deseti lety úplně změnil způsob, jakým se natáčejí dokumenty. Nám divákům zároveň nabídl absolutní portrét života na Zemi. Ale deset let je dlouhá doba. Bleskové technologické pokroky a nově získané znalosti o přírodě umožnily znovu představit naši zázračnou planetu v úplně jiné perspektivě. Zázračná planeta II je ambiciózní seriál s přelomovým nápadem. Poprvé díky němu můžeme spatřit Zemi z pohledu samotných zvířat. Na cestě džunglemi, pouštěmi, pohořími, ostrovy, pastvinami a městy objevujeme unikátní místa výskytu nejrůznějších zvířecích druhů i fascinující způsoby, díky kterým tady přežívají. Nové technologie a nejmodernější vybavení umožnily zachytit jejich příběhy v neuvěřitelných detailech. Vůbec poprvé můžeme zažít nejdramatičtější chvíle v životech zvířat společně s nimi. Díky Zázračné planetě II se dostaneme blíž než kdy dřív. Tento projekt vznikal mnoho let a získal četná ocenění, je nejdražším přírodovědným dokumentárním seriálem, který kdy nechala natočit BBC. Sérii komentuje Sir David Attenborough a hudbu složil Hans Zimmer. Seriál staví na naprosto unikátních záběrech, které jsou v některých případech i první svého druhu. Seriál se stal historicky nejsledovanějším dokumentem v celé Británii! (TV Prima)

(více)

Diskuze

Tarantinofil

Tarantinofil (hodnocení, recenze)

Zdravím, chcel by som sa opýtať či existuje DVD/Bluray/4K s českým dabingom alebo aspoň s CZ titulkami a kde by sa to dalo kupit lebo na nete sa to nikde nedá zohnať. Naozaj by som si tento skvost chcel užiť na novej telke v čo najvyššiej kvalite.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Namiesto toho, aby BBC točila nové seriály a nové (prírodopisné) témy, začína opakovať a vykrádať samu seba: Planéta Zem II, Modrá planeta II, Planéta Zem III.

thinkpad

thinkpad (hodnocení, recenze)

Zázračná planeta II uvidíte od 23. září na Prima ZOOM ..zdroj prima

Uživatel sPaRk smazal svůj příspěvek.

haffen

haffen (hodnocení, recenze)

Prvé a druhé miesto Zázračná planéta. Nedivím sa... dva skvosty...

BR23

BR23 (hodnocení, recenze)

nakoniec som to našiel online s cz tit,  a vo výbornej kvalite. tá posledná časť bola podla (nielen) mňa najlepšia.   

Příspěvek byl smazán administrátorem.

BR23

BR23 (hodnocení, recenze)

nj, tak chyba je asi vo mne, už to ide, stiahol som titulky, teraz len sa naučiť ako to spustit s videom :D bo nevie to samostatne prečítať (čo je asi logické) ale to už je na mne. Mám windows media player. ja len že o dosť jednoduchšie (pre mna a nielen mna ale aj podobnú lúzu ako ja ) by bolo keby na uložto boli normálne všetky časti s titulkami, tým pádom by to bolo lahšie a hlavne o čo mi ide! -prístupnejšie! aj pre laickú verejnosť, vid mna. nemusel by som to hladať a sa s tým hrať. ale dík. 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

BR23

BR23 (hodnocení, recenze)

no asi som nešika, mne to tak jednoducho ako popisuješ bez nejakej inštalácie (niečo čo chce meniť moje nadstavenia v počítači) nejde, skúsim na druhom kompe. 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

BR23

BR23 (hodnocení, recenze)

uhm, chcelo by to niečo kvoli čomu si nemusím inštalovať niečo iné, a kde mi nevyskakujú reklamy a upozornenia na defendery

Příspěvek byl smazán administrátorem.

BR23

BR23 (hodnocení, recenze)

nj, len by to chcelo na tom uložto aj cz titulky pre 5. a 6. časť

Uživatel BR23 smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

venca

venca (hodnocení, recenze)

nevíte kde se dá na to kouknout online v hd s cz titulky popřípadě kdy to bude v cz dabingu

Příspěvek byl smazán administrátorem.

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

s3DimenT

Pokud je už nový díl k dispozici, tak je zrovna v případě Planet Earth II přece rovnou ve všemožných velikostech (kvalitě). U čtvrtého dílu je tohle ale obzvlášť důležité, protože zachycuje mimo jiné obří roje sarančat.

s3DimenT

s3DimenT (hodnocení, recenze)

včera som zhliadol druhý diel a posledná scéna z leopardami ma dostala... som ani nedýchal tých 5 minút snáď ... najúžasnejšia "zvieracia" scéna akú som kedy videl a dosť aj pochybujem, že uvidím ešte niečo tak ... ani slov nemám na to :) a hudba to všetko umocnila ... proste... wow. Tretí diel mi prišiel kus slabší, štvrtý už je dostupný, ale počkám si na lepšiu kvalitu... Koho tá scéna s leopardami nadchla tak ako mňa ? :o

na příspěvěk reagoval (mOnkey)

loki5

loki5 (hodnocení, recenze)

Zatím jsem shlédnul první 2 díly. Druhý díl je opravdu skvělý. U těchto dokumentů už jsem si zvykl na původní dabing a neměnil bych. Ale chápu že pro ty co neovládají angličtinu je lepší vědět o čem je řeč. Ale spíše bych si počkal na český dabing jelikož titulky odvádějí pozornost a tady je to prostě škoda. 

Z0MBi

Z0MBi (hodnocení, recenze)

Na titulky.com jsou už titulky v požadavcích s 26 žádostmi. Jinak na internetu se dají sehnat anglické titulky, kterek porozumění komentáře pohodlně stačí :-)

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Nikdy by mě nenapadlo, že budu u dokumentu od BBC psát, že obsahuje jednu z nejnapínavějších honiček vůbec. Možná na tom má svůj podíl i to, že v ní figurují nejděsivější zvířata na světě, ale stejně stanice nepřestává překvapovat. Mimochodem Zimmer složil jenom ústřední motiv, takže bych ho tu jako skladatele asi neuváděl.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel Jidas smazal svůj příspěvek.

lofa

lofa (hodnocení, recenze)

Episodes of Planet Earth II:
1.Islands - original air date 6.11.2016 na BBC One (8pm-9pm UK time)
2.Mountains - 13.11.2016
3.Jungles - 20.11.2016
4.Deserts - TBA
5.Grasslands - TBA
6.Cities - TBA

Uživatel lofa smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Zázračná planeta II - Live in Concert již 28. 3.

Zázračná planeta II - Live in Concert již 28. 3.

18.03.2018

Po senzačním úspěchu programu Zázračná planeta - Live in Concert se na jaře 2018 představí pokračování koncertního provedení dokumentárních přírodopisných filmů BBC - Zázračná planeta II. Na programu… (více)

Reklama

Reklama