Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž jejích snů si má za pár dní brát její nejlepší kámošku. Maddie ale u starodávného kamene v Irsku vysloví velké přání a ráno se probudí jako jeho budoucí manželka. (Netflix)

Recenze (45)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Pro mě příjemné překvapení, mně se to moc líbilo... Jediná škoda, že je to strašně předvídatelné, a Lindsay Lohan už je stařena (alespoň na nevěstu).. Ne jako vážně moc hezká romantická komedie, vtipná, milá se sympatickými herci v nádherném irském prostředí.. Do kin šlo poslední dobou spousta mnohem horších počinů, zatím asi nejlepší letošní film od Netflixu. Role Jane Seymour super vtipná a ten fantasy prvek tomu rozhodně přispěl a nemá to ten klasický happyend, ale spíš otevřený konec, a to je super...80% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kebyže si u nás objednáte escort a príde Lindsay Lohan, tak to nenazvete Irish Wish, ale diskont z Wishu. Ale v írskom ponímaní je Lindsay to najlepšie, čo tamojšie krásy ľudskej podstaty môžu ponúknuť, veľa nenavyberáte. Lohan potrebovala návrat, drogy a medikamenty šli hore a hoci sa to na jej tvári, hocijako už prekrytej vrstvou malty, dosť prejavilo, stále má na to, aby hrala to isté, stále tie neoriginálne rom-comy. Nič viac sa od filmu očakávať ani nedalo a obraz doby pekne dokumentuje fakt, že film sa stal v dobe vydania najsledovanejším na Netflixe. Na kvalitný predaj stačí aj slaboduchosť. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Janeen Damian si jistě dala předsevzetí, že oživí kariéru padlé hvězdy Lindsay Lohan pomocí jakýchsi amerických variací příběhů alá Rosamunde Pilcher, Inga Lindström atd.: Po Vánocích na spadnutí se přesouváme na druhý konec duhy, do zázračného Irska. Nádherné exteriéry ve filmu bohužel trpí pod tíhou těžce předvídatelného děje, který se nesnaží o žádná překvapení, a prostě se jen očekávatelně posouvá dál, abychom nakonec (nečekaně!) zjistili, že každé niterné přání má svá úskalí. Irské přání je těžce nenáročná oddychovka na večer, na který nemá člověk žádný lepší plán, než na devadesát minut vypnout mozek u Netflixu. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Já jsem nadšená z comebacku Linday Lohan na filmová plátna. Podle mě na to pořád má, je to skvělá herečka. Ale proč má tak nešťastnou ruku při výběru filmů a rolí? Kdyby to nebylo vystřižené jak z pera Rosamund Pilcher, tak by to mohlo být koukatelné. Stačilo na tom jen trochu zapracovat, vždyť i ty dialogy byly příšernost. Říkám si, jestli to náhodou není scénář napsaný s pomocí AI. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle je film někde na Prima Love na Netflix je to škoda jelikož kromě prostředí to nic zajímavého nenabízí.  Ženská pomáhala se psaním knihy chlápkovi pak se do něho zamilovala a chtěla si ho vzít on si ,ale  chtěl vzít její kamarádku tak ji pozval na svatbu. Ona byla z toho smutná a šla si někde sednout na lavici přání kde si přála , aby si ho vzala a to jí splnilo pak , ale zjistila, že se jí líbí nějaký fotograf. Nemám problém s tím, že to není originální ono v žánru romantických komedií není moc co vymýšlet mám problém s tím, že  to působí nezajímavě. Lindsey zde ani pěkná v předchozích Vánocích  na spadnutí vypadala lépe a obě její kamarádky jsou pěknější jak ona nemá s tím fotografem ani chemii jednou si zatančí a jednou zahrají šipky. Ta její kamarádka co si pak vzala je pěknější a zajímavější postava než Lindsey ta měla hrát hlavní roli. 40 procent  za film a za to, že tam Netflix nenarval tu svou pošahanou propagandu dokonce je tam jen jedna černoška tuším. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (18)

  • Lohan film opísala ako "pekný príbeh šťastia, lásky a dôvery". (Arsenal83)
  • Lough Tay, kde se křeslo přání nachází, je skutečné místo v Irsku, ale nachází se v Ballinasloe, což je více než tři hodiny cesty na druhou stranu země, než se odehrává hlavní příběh ve Westportu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama