Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Milly je poslána z roku 2084 do roku 2002, aby zabila mimozemského vetřelce, který rozpoutá válku, která zničí lidstvo. Připlete se do cesty Mijamotovi, který už několik let jde po mafiánovi Mizogučim. Ten obchoduje s orgány malých dětí a má na svědomí smrt Mijamotova kamaráda. Ač nerad, tak jej Milly přinutí ke spolupráci. Když však má dojít k vše ukončujícímu výstřelu, Milly si uvědomí, že válku rozpoutali sami lidé, kteří malého mimozemšťana odmítli vrátit mateřské lodi. Milly s Mijamotem se rozhodnou vrátit jej za každou cenu. Mijamoto má o důvod víc, když zjistí, že mimozemšťana unesl Mizogučin, který cítí, že by z únosu a případné války mohl mít finanční prospěch. (Isherwood)

(více)

Recenze (113)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi z variaci na tema zniceneho sveta, ktery muze zachranit jen malej pocet osob. Sice to vykrada kde co, ale prislo mi, ze reziser chtel spis udelat jakousi poctu vykradanym filmu. Nikoho neprekvapi, ze to vykrada veci typu Matrix, precejen to zpomalovani je ted skoro v kazdym akcnim filmu, ale to, ze to bude vykradat i veci jako E.T. a Pretty woman sem fakt necekal. Ze vseho nejvic se mi libily sceny z budoucnosti, ty proste nemeli chybu, jen je skoda, ze nich tam nebylo vic. Herce sice neznam, ale predvedli celkem slusnej vykon a hlavni zaporak byl fakt cool. Mistama mi to prislo az skoro jako komiksovej film nebo anime. I pres naprostou absenci originality jsem se ale dobre bavil, protoze tam kde selhal scenar to vynahradila akce, skvela hudba a docela slusny triky. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Standardně comicsovitý příběh všech možných "nápadů", které se nashromáždily v hlavě režíséra a co dovolila produkce. Japonská snaha o větší sci-fi podívanou s pokusem o kultovní postupy, zabalená do západnější "cool image". Tento film ovšem může jen překvapit a nadchnout jedině mladého mnicha, co se vrátil po několika letech z tibetského kláštera. Ostatní co občas sledují filmy zde nenajdou nic, co by je od dob Matrixu mohlo oslovit. P.S. : Dobrý střihač trailerů uplete i z hovna bič... ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to futuristický sci-fi /akčný / dobrodružný film. Je pravda, že si to vzalo veľa inšpirácie z Matrixu, Terminátora, Dňa nezávislosti, ET, Predátora a pravdepodobne niekoľkých ďalších filmov, ktoré som si nevšimol. Vyzerá to však skôr ako pocta filmom, než lenivý podvod, keďže so zdrojovým materiálom zaobchádza s rešpektom, ktorý si vyžaduje. Dej je jednoduchý a dobrý, silne si požičiava z Terminátora, ale dáva mu trochu šmrnc, ktorý je dosť zaujímavý. Sci-fi časť filmu je celkom dobrá. Špeciálne efekty dokonale zapadá do živej akcie, bez toho, aby v ktoromkoľvek bode filmu vyzerala nevhodne. Akčné sekvencie sú fantastické, iste akcia je často silne inšpirovaná filmami ako Matrix, ale darí sa im to celkom dobre. Niektoré sekvencie vo vás vyvolávajú túžbu po viac. Herecké výkony sú celkom dobré. 7/10 ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Srovnávat Returnera s Dnem nezávislosti ču Terminátorem je naprosto mimo mísu. Přes všechny hezké obrázky a Sci-Fi za třetím lomítkem u žánru jde zase o to samé(snad vyjma desetiminutového konce): Klasické souboje a bitvy, jednoduchý děj a občasný ten bullet-time. Jako čistokrevá akce je Returner průměrný a jelikož nic jiného v něm vpodstatě není hodnotím ***. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Podle mě byl Returner nefalšovaný filmový odpad.... Uhozený příběh nad kterým vám bude rozum stát (opravdu má mafie v Japonsku neomezený vliv a destrukce vládních úřadů se obejde bez pozornosti armády či vlády samotné? To jsou drobnosti které mi opravdu vadí a iritují mě...), přílišná stylizace některých postav, hudba vykrádající dokonce hudebního zloděje Hornera a spousta dalších a dalších drobností, které ve výsledku znemožňují film vůbec dokoukat... *1/2 za pár efektních scén a kvalitní technické zpracování.... ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama