Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Paldini 

všechny recenze uživatele

Velice zábavná ujetost. Vraždící klauni vypadají dostatečně démonicky dokonce až tak, že divákům, kteří mají z klaunů fobii, film absolutně nedoporučuji. Masky klaunů se totiž vydařily, a protože je klaunů asi okolo 20, a každý z nich je jedinečný, užil jsem si patřičné dávky bizarní podívané. Klauni používají k eliminaci svých obětí širokou škálu zbraní jako cukrovou vatu, popcorn a frkačky. Naštěstí mají k dispozici pro své řádění menší americké městečko, takže potenciálních cílů je dostatek a opravdu jsem tentokrát nefandil hlavním, nepříliš sympatickým hrdinům, ale právě vesmírným šprýmařům. Povinnost pro všechny milovníky brakové filmové produkce. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Hravý brak, který evidentně ví, kam patří a sympaticky nenabízí nic jiného. Dočkáme se tedy papundeklových kulis, vrzavě nepříjemné hudby, až na úvodní song od Dickies, neherců a neděje. Některé nápady mne skutečně pobavily, ať už nafukovací pejsek či živoucí popcorn, ale po většinu času mne tahle zapomenutelná blbůstka nechávala docela chladným. Možná i proto, že klauni byli, přes jistou rozmanitost kostýmů, jen uniformní šklebící se mátohy bez náznaku osobnosti jako např. v mému srdci bližší brakové libůstce Puppet Master s jejími různorodými loutkami. A v neposlední řadě jsem po uražené hlavě očekával další krvavé osvěžení, bohužel nepřišlo. Nijak nadšená, ale smířlivá dvojka. Filmová Výzva 2015 od kajda.l ()

Reklama

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Tento film je taká lolkovina, ktorá sa väčšine ľudí buď páči veľmi, alebo nepáči vôbec. Ja som ostal niekde v strede. Niektoré scény boli fakt vtipné, dobré vymyslené a originálne, ale na druhej strane sa tu našli aj také, ktoré boli trápne a nudné. Dobré na filmu je to, že zo začiatku je hlavný dej točiaci sa okolo hŕstky postáv potláčaný ako keby náhodnými scénami. Treba ešte uznať, že masky boli fakt super. Ale nakoľko hororové komédie nemám rád nehodnotím príliš vysoko. ()

choze 

všechny recenze uživatele

IN SPACE NO ONE CAN EAT ICE CREAM. Tenhle příspěvek k subžánru klaunofobního hororu (DůM DUCHů, CLOWNHOUSE, TO) je za dva miliony pořízená béčková šaškárna bona fide ve stylu Tromy s výborným a poctivě vytěženým nápadem klaunské mimozemské invaze. Raketa ve tvaru cirkusu, zbraně, co vypadají jako pestrobarevné stříkací pistole, vražedný popcorn, cukrová vata, frkačka... nechybí ani vtípek se zástupem klaunů vystupujících z malého auta. A jak takového vražedného klauna zlikvidujete? Propíchnete mu jeho červený nos! Dobré masky, rekvizity a dekorace, řada vydařených scének (klaun vs. motorkáři, drsnej polda zatýká klauna) a originálních vražd (autobusová zastávka), škoda místy až přílišné infantility. První a poslední scénář a režie Stephena Chiody. "CO CHCETE DĚLAT S TĚMI DORTY, HOŠI?" ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Ono jakoby se na tomto filmu ani nedaly najít pořádné zápory a určitě si zaslouží jistý druh uznání. "Killer Klowns from Outer Space" je totiž film, který hýří vtipem, geniálními nápady a mezi ostatními hororovými komediemi té doby se nikdy neztratí. No i přesto, že by člověk řekl, že snímek o klaunech z vesmíru, kteří přistanou v lese s vesmírnou lodí ve tvaru cirkusového stanu a následně začnou terorizovat městečko zbraněmi, jako jsou popcornové pistole a další, nemůže nikdy dostat méně než 3 hvězdy, tohle ke konci už docela brutálně nudilo. Prakticky tu bylo úplně všechno správně a rozhodně to předčilo mé očekávání o béčkovém sci-fi filmu s vraždícími šašky, ale ten slaboučký děj to prostě jako celek totálně zlikvidoval, a to je škoda. 50% ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • Kráľa klaunov na konci filmu hrá sám Charles Chiodo, ktorý k filmu písal spolu s bratmi scenár. (tXtX)
  • Aj keď všetky autá vo filme majú poznávacie značky New Yorku, na ulici je možné zhliadnuť tabuľu s nápisom "California Highway 152". (beso74)
  • Obrovského klauna zo záveru filmu prezývaného "Klownzilla" zahral jeden z bratov Chiodovcov. (beso74)

Reklama

Reklama