Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Wessinger (Prochnow) zneužije výzkumu doktora Mattleyho (Dacascos), jehož cílem měl být nový lék a s jeho pomocí v džungli oživí krvelačného netvora z domorodých legend, Balacau. Mattley spolu s agentkou CIA Sommersovou musí Wessingera a jeho pochopy zastavit dřív než monstrum prodají jako biologickou zbraň... (choze)

Recenze (71)

Fox85 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza hrůz. Vezměte scénář napsaný odchovancem ústavu pro mentálně choré (který je ale velký fanoušek Vetřelce a Predátora), přidejte absolutní neherce a jednu známější "hvězdu" jako návnadu (zde Prochnow), rozbijte kasičku svojí dcery a za ty peníze natočíte lepší film, než je tento. Nejspíš existují ještě horší filmy, ale stejně je to odpad jako vyšitý. ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

2 hviezdy ako pardon že film je z r. 1997 - hodnotiť také dačo v r. 2015 najmä z pohľadu trikov je absurdné. Vo svojej dobe to bolo také poloamatérske celkom pozerateľné béčko akých sa vtedy natočilo mrte - inšpirovaných vtedajšími úspechmi votrelca predátora a Tarzana (Nakoľko Dacascos tu vyzeral a aj hral ako Tarzan). Dnes má film (a aj vtedy mal) úplne nulovú vypovedaciu hodnotu - v súčasnosti snáď len ako nostalgická spomienka na vtedajšiu scifi kinematografiu. ()

Reklama

Shakeus odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný film, kterému dominuje jeden neuvěřitelně špatný trik. Hrozně jsem se nudil a už tu kravinu chtěl vypnout, když tu náhle, kousek od hlavního hrdiny spadne, asi na čtyřech snímcích, helikoptéra. To mě dokonale pobavilo, něco tak neskutečně špatného jsem snad nikde jinde ještě neviděl. Takže i u takového filmu se člověk může na několik minut zasmát. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tento film mě potěšil i zklamal. Není to až taková hrůza, jak vypadá dle hodnocení, což mě potěšilo. Sice je scénář víceméně vykrádačka především Predátora (poslední akční scény téměř dokonale), ale film má určitý potenciál nenudit. I když postavy a dialogy jsou velice toporné, vesmírná ještěrka je lepší ta gumová, než digitální (ostatně veškeré digitální triky jsou zoufalé), dokonce jsem odhalil i opakování záběru v závěru filmu, chování postav je nelogické až stupidní a nemám rád, když je v akčním filmu malé dítě, tak se na film dalo (jednou) dívat až do konce. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Netvor Balacau vzdáleně vypadá jako původní návrhy z PREDÁTORA a snímek s tímto nesmlouvavým vesmírným lovcem i nadále působí jako hlavní inspirační zdroj (pohled netvora, dokonalé mimikry, závěrečná "třenice" v džungli). V tomto směru je DNA opravdu hrozná kopírka (PREDÁTORA + všeho možného), celkem nudí a hloupým jednáním svých postav hodně štve, přesto 3. desítka nejhorších filmů ever?? Když už nic, je film natočen ve skutečné džungli a ne v botanické zahradě, je natočen na kvalitní filmový materiál, takže jeho barvy nejsou jak vyblité lečo a i to otravné děcko je tu nakonec po zásluze odpraveno (i když málo spektakulárně). Klidně bych mohl DNA označit nálepkou špatného filmu (ostatně jím také je), pořád je ale vidět rozdíl mezi sračkami 90. let minulého století a digitálními sračkami dneška - nefalšované nebe a dudy. 40% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama