Reklama

Reklama

Kemp hrůzy

(neoficiální název)
  • USA Sleepaway Camp III: Teenage Wasteland (více)

Obsahy(1)

Zabiják Angela je k nezastavení. Po zabíjení ve dvou Campech se přesouvá ke skupince nadšenců pod šíré nebe. Účastníci výletu ovšem nevědí, že na ně čeká vražedkyně s velice rafinovanými metodami. Začíná boj o holý život. (darek kartac)

Recenze (45)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V třetím pokračování se opět vrací Angela a spolu s ní i herečka z druhého dílu P. Springsteen. Za sebe musím dodat, že tenhle třetí díl byl zatím nejhorším dílem celé série. Opět ale musím pochválit vysokej bodycount a celkovou vynalézavost vražd. Ikdyž se nejedná o nic novýho a kamera většinou uhne. Horší už je to po komediální stránce. Vtipný hlášky totiž už nemají takovou razanci jako ve dvojce. Ač je to zatím nejhorší díl téhle " Sleepaway Camp série " i přesto dávám 3 ( slabší ) hvězdy. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dvoum dílům tohoto u nás méně známého "camp slasheru" je to ještě mnohem horší kousek. Už prostředí, kde se samotný děj odehrává - les a v něm tři tábory čítající tři stany. Vrah je od začátku znám, stejně jako v druhém díle, a chodí si mezi těmito třemi tábory s tím, že se prý má s někým vyměnit. Pak všechny povraždí a pokračuje tak pořád dokola až do konce. Strašlivé herecké výkony, nudné prostředí, již o několik úrovní méně nápadité vraždy, nulové napětí, trapný humor. A hlavně, gore se téměř nekoná, i když některé vraždy jsou docela dobře vymyšlené. Kamera klasicky uhne někam do háje. Prostě trapárna jakých vznikly v 80. letech stovky. Bohužel se úroveň předchozích dílů už vůbec nepodařilo udržet ... ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Vidíme mladú holku ktorá je v zapätí zabitá kamiónom a z neho vystúpi Angela a zamení sa práve z touto už mŕtvou holkou a nikto nezbadá rozdiel.A práve sa otvoril camp kde Angela zabíjala.A preto je tam zas aby sa mohla troška vybujačiť.Ako som sa zoznámil s tou partiou idiotov,jasné že im nebudem fandiť aby prežili.Chovanie ako vždy sršalo primitivizmom a niektoré tie scénky boli viac než debilné.Myslel som si že po dvoch častiach ma nič neprekvapí ale mýlil som sa.Kde si sa naučila tak sekať do dreva?Drevo som nikdy nesekala ale sekala som do niečoho iného-Výrok roka!!!!Ale niektoré vraždy boli poňaté srandovné ako zbitie na smrť palicou alebo čistou drsnosťou sotenie do stanu a keď z neho vychádzala zaťala jej sekeru do chrbta,tak to bolo dobré ale viaceré zaujali.Ale zas neboli niektoré vidieť.Ale dej prekvapil rozdelili sa do troch skupín a Angela vyvraždila tu svoju,potom z malou lesťou za účelom vymeniť sa z inou holkou a zabila ju a vyvraždila aj druhú skupinu a potom sa pustila do tretej skupiny a tak konečne správny impulz.Určite najlepšia časť zo série. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Angela v podání skvělé a zajímavé Pamely Springsteen mě hrozně baví. A třetí Camp o něco více, než ten předcházející a to hlavně díky zajímavým postavám. Ty byly docela zábavné, hlavně manželský pár majitelů tábora a ten týpek, který se obával, aby jeho oblibu nechávat se svazovat někdo nevytáhl u jeho budoucích voleb. Angela je stále nápaditá, mohla by být trochu krvavější a kamera by mohla ukazovat trošku více, ale pořád to má alespoň nápad. O trkavá zvířátka samozřejmě nepřijdeme. A naprosto výborný je skladba podtrhující úvodní titulky. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Oproti dvojke je funny stránka jasnejšia, no opäť nefunguje. Na hororovú sa nepritlačilo vôbec, opäť je nulová. Vraždy sú divné, hlavne použitým nástrojom, náklaďák hneď v úvode, suchý konár (WTF), kde sa vzala tu sa vzala elektrická kosačka na trávu (heh), jedine sekera je OK. Vraždy sa odohrajú v zlomku sekundy a sú poväčšinou mimo záber, takže prd z toho. Slabá séria, jedine jednotka stojí ako tak za pozretie. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • V roce 2018 vyšla nesestříhaná verze filmu na VHS. Většinou se jedná o prodloužené scény vražd a závěr v sanitce, kde si Angela (Pamela Springsteen) dokonce zarapuje. (Fenk)

Reklama

Reklama