Reklama

Reklama

Kemp hrůzy

(neoficiální název)
  • USA Sleepaway Camp III: Teenage Wasteland (více)

Obsahy(1)

Zabiják Angela je k nezastavení. Po zabíjení ve dvou Campech se přesouvá ke skupince nadšenců pod šíré nebe. Účastníci výletu ovšem nevědí, že na ně čeká vražedkyně s velice rafinovanými metodami. Začíná boj o holý život. (darek kartac)

Recenze (45)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Bože!!! kde to spěje ? Ano, mordy jsou efektivní a bodycount obsáhlý, ale kde je logika? Atmosféra ? I tady jsou postupně zabíjeni hloupí teenageři, kterým to vlastně budete přát aby už zdechli a i tady už předem víte , kdo umře a jak to skončí. No jako pokračování nejslabší článek série. jako podívaná bez mozku ? proč ne ? ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Trojka je imrvére to samý co dvojka, jen si přidejte ještě hrstičku tuposti navíc. Vzhledem k tomu, že už jsem ale byl připraven a zmáčkl jsem si včas tlačítko Reset za pravým uchem, prošel jsem se třetím letním táborem sice s výrazem idiota, ale zase se spokojeností vlastní chudým duchem. A tak i pro Methods of Madness od Obsession, titulní to píseň, za eee. ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi ale fakt líbilo. Velice krátká stopáž, svižný tempo, sympatický postavy, častý mordy a opravdu velká nálož neskutečně černýho humoru. Samozřejmě se pohybujeme v ryze béčkových a nízkorozpočtových vodách, takže žádný velký gore se nekoná, ale mně to sedlo. Po všech těch současných sociálně uvědomělých emosračkách, je tohle provokativní a podvratný béčko jako živá voda. Při scéně, kdy se policajt se záchranářem domlouvají, že přeživšího pacienta krouhnou ještě v sanitce než dojedou do nemocnice, protože to byl hajzl, jsem se málem zadusil smíchy. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

V rovnakej nálade ako dvojka a aj rovnako mizerné. Základným problémom je humor a nulová atmosféra filmu. Tvorcovia sa vôbec nesnažia strašiť ani len navodiť minimálnu béčkovú atmosféru. Čo potom že gore je celkom fajn, že máme kvalitný boobiecount, keď to ani nie je horor. Záverečná fajnová desaťminútovka to nezachráni. Nemôžem sa ubrániť dojmu, že jediný okamih z celej tejto (viac menej zbytočnej) série, čo skutočne za to stojí, je úžasná záverečná päťminútovka z prvého dielu a ostatok série (vrátane zbytku prvého filmu) sú prinajlepšom priemerné slashers. Možno aj preto sa vrahyne v slasheroch akosi neujali; krajšiemu pohlaviu to viac svedčí na opačnej strane noža ;). ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dvoum dílům tohoto u nás méně známého "camp slasheru" je to ještě mnohem horší kousek. Už prostředí, kde se samotný děj odehrává - les a v něm tři tábory čítající tři stany. Vrah je od začátku znám, stejně jako v druhém díle, a chodí si mezi těmito třemi tábory s tím, že se prý má s někým vyměnit. Pak všechny povraždí a pokračuje tak pořád dokola až do konce. Strašlivé herecké výkony, nudné prostředí, již o několik úrovní méně nápadité vraždy, nulové napětí, trapný humor. A hlavně, gore se téměř nekoná, i když některé vraždy jsou docela dobře vymyšlené. Kamera klasicky uhne někam do háje. Prostě trapárna jakých vznikly v 80. letech stovky. Bohužel se úroveň předchozích dílů už vůbec nepodařilo udržet ... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • V roce 2018 vyšla nesestříhaná verze filmu na VHS. Většinou se jedná o prodloužené scény vražd a závěr v sanitce, kde si Angela (Pamela Springsteen) dokonce zarapuje. (Fenk)

Reklama

Reklama