Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V 26. Storočí ľudstvo bojuje o prežitie. Sily prírody sa naplno dostali spod kontroly. Väčšina miest už neexistuje a na Zem sa vrátili obrovské dinosaury. V tejto divokej krajine sa proti všetkému postaví jeden človek - Jack Tenrack. Jeho misiou je zachrániť celé ľudstvo. Zošalel? Možno, ale svoju misiu berie smrteľne vážne. Spolu s posádkou bojovníkov za ekologickú slobodu, ktorých spoznáte pod názvom Mechanici, musia riešiť množstvo vážnych problémov  ako aj nástrahy futuristického prostredia, ktoré ohrozuje ľudstvo. (TV JOJ)

(více)

Recenze (5)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Seriál ako stvorený pre chlapcov školou povinného veku. Až sa mi chce do tej doby opäť vrátiť a zažiť tú neopakovateľnú atmosféru pri sledovaní. ()

PAVEK 

všechny recenze uživatele

Jeden ze "Supermaxových" seriálů mého mládí. Na Supermaxu to tenkrát opakovali pořád dokola, avšak tento seriál měl to kouzlo, že mě jako malého bavilo sledovat každý díl v určitých intervalech třeba i několikrát. Dnes bych se na "Kadilaky a dinosaury" zřejmě díval trochu jinak, pro desetiletého kluka se však jedná o jasnou volbu. ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Ultimátní animovaná syntéza klukovských radostí. Dinosauři a dobrodružná poetika "ztracených světů", postapokalyptický svět, "madmaxovské" automobilové honičky a přestřelky, a futuristické sci-fi technologie namíchané do možná poněkud přeplácaného, ale zatraceně chutného koktejlu, který na jednu stranu nabízí mladším divákům ekologicko-politický "poučný" kontext, zároveň ale udrží v pozornosti i starší, protože se prezentuje s dávkou zdravé nadsázky a víceméně pořád dává najevo, že jeho hlavním cílem je pobavit. Chemie dvou hlavních klaďasů je na to, že se jedná o jednorozměrné seriálové archetypy, vynikající, a udrží zábavu na vysoké úrovni i v (vcelku sporadických) momentech, kdy utichne akce; záporáci jsou správně zlí a slizcí, a přesně v duchu všech ostatních animáku pro děti - naprosto neschopní. A díky formátu animované série se zde zvysoka kašle na fyziku, biologii a logiku, takže se dočkáme nejrůznějších šíleností typu humanoidního robota, který mlátí o zem stegosaurem. Plnotučná odvázaná zábava především pro chlapce každého věku (i ty, kteří už z chlapeckých let věkově odrostli a zůstali v nich jen duševně). ()

Reklama

Reklama