Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Ježíš producenta Johna Heymana je nejpřekládanějším filmem v historii kinematografie. Film byl doposud nadabován do více než 1000 jazyků.

Kdo je vlastně Ježíš? John Heyman strávil devět let vytvářením prostředí Palestiny prvního století, aby mohl natočit film o jedinečném životě Krista, který zásadně ovlivnil celou lidskou historii. Toto dílo, natočené podle skutečných událostí zaznamenaných v Lukášově evangeliu, je realistické a historicky věrné. Filmovalo se přímo v Izraeli, na místech popsaných v Bibli. 45 herců a více než 5000 komparzistů bylo vybráno z oblasti Středního Východu. Týmy specialistů velmi důkladně studovaly dobové oblečení, architekturu, zvyky a jídla. (ing.man)

(více)

Diskuze

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Ježíš je sympaťák! Snímek, který popisuje Boha na zemi. Tak se to stalo. Jsem přesvědčený, že by se náboženství mělo více probírat a učit. Hlavně u nás v republice je obrovská neznalost křesťanství. Svět by bylo nádherné místo, kdyby se lidé obrátili k Bohu. Existenci ďábla bychom měli brát nesmírně vážně, protože popíráním jeho existence budeme zranitelnější jeho útokům. Zlo může kdykoliv svést každého z nás.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Někdy se mi chce blejt z těch komentářů.

Já chápu, že je někdo nevěřící, ale dělat si z toho srandu a urážet všechno a bejt jak osina v zadku, jen protože si přijdete "lepší" tím že jste nevěřící, to je i pod vaši úroveň. ;)

Reklama

Reklama