foto

Eli Danker

  • nar. 12.10.1948 (71 let)
    Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nejdřív vezmem Brooklyn
2017 Mishpaha
2014 Viktor
2008 Milenec je zločinec!
2006 Neporazitelný II: Poslední zůstává
2005 Cutter
2004 Melech Shel Kabzanim
2003 Air Marshal
Special Forces
2002 The Hire: Ticker
2001 Ingil
Suckers
2000 Besame Mucho
1998 Nebezpečný kontrakt (TV film)
Tzedek muchlat
1994 Okovy moci
1993 Mumie žije
1990 Derech Ha'nesher
Impuls
Svět naruby
1988 Únos letu číslo 847 (TV film)
1987 Bouba
Zatykač: Mrtvý nebo živý
1986 Pod nátlakem (TV film)
1984 B'Yom Bahir Ro'im et Dameshek
Malá bubenice
1982 Gabi Ben Yakar
1979 Ježíš

TV seriály

2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (E10)
2015 HaMidrasha (TV seriál)
2011 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
I'd Prefer My Old Office (S04E03)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
G. Callen (S01E24)
2006 Ha-Alufa (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Salesman (S02E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Shalom (S04E01)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Pomsta (S03E22)
JAG (TV seriál)
Srdce temnoty (S10E13)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
The Birnam Wood (S06E02)
NSF Thurmont (S06E01)
2003 Alias (TV seriál)
Ohnivá bomba (S02E16)
2001 Laga'at Ba'osher (TV seriál)
1999 Isha Beafor (TV seriál)
1989 Nulová šance (TV seriál)
Target Earth (S02E07)
MacGyver (TV seriál)
Příměří (S05E04)
1988 War and Remembrance (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky