Reklama

Reklama

Happy Tree Friends 1 - První krev

(video kompilace)
  • USA Happy Tree Friends: Volume 1: First Blood
všechny plakáty

Obsahy(1)

První díl zabijácké klasiky... PRVNÍ KREV Happy Tree Friends jsou roztomilá plyšová zvířátka, jejichž každodenní dobrodružství končí katastrofou. Nezáleží na tom, jak nevinně jejich den začíná, ale vždycky končí ublížením na zdraví nebo smrtí. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Tamdydam odpad!

všechny recenze uživatele

Když už se bavíme o díle této úrovně, tak ho i na patřičně úrovni okomentuji. Jedná se o jediný seriál, který nenávidím, kde mě vždy naserou lidi kolem nesrovnatelně víc, než ona úchylárna samotná. Jednoduše proto, že jim to přijde vtipné. A to platí i pro vás. Serete mě i VY! :-) Úchyláci, kteří dali této zvrácenosti rovných 83%! PS: Opravdu mě dokáže vytočit, když mi někdo předhodí, že se zkrátka jedná o černý humor, pro který holt nejspíš nemám pochopení! Vážení, opravdu bych nezamněňoval sadizmus s černým humorem ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ač jsem to neměl původně vůbec v úmyslu a Happy Tree Friends jsem bral jen jako takové milé morbidní zpestření při dlouhých chvílích (a když jsem na ně zrovna narazil na MTV), jsem si teda pořídil všechny díly a opět jsem se u masakrování animovaných zvířátek bavil. Podobně ujeté kousky mi vůbec nevadí, příjemně se u jejich sledování relaxuje a navíc jednotlivé příběhy nejsou vůbec dlouhé. Sice nemají nějaký hlubší smysl, ale tak tady jde hlavně o co největší masakr – a to se tvůrcům povedlo. S děckama bych se na tuhle krvavou bláznivinu ovšem nedíval. ()

Reklama

yazik 

všechny recenze uživatele

Konečně pořad pro děti :) A teď vážně, pokaždé když jsem se na to začal koukat, tak celý děj provázely 3 etapy. První, když se směju jako blázen, druhá, když mi dochází síly se smát a množství smrtí se dá srovnat s počtem smrtí Kennyho ze Southparku a třetí, když už je na mě množství smrtí už moc a nemám sílu to ani vypnout :). Ale stačí si dávat přestávky a člověk se skvěle baví... I když psychiatři by na to měli asi jiný názor :) ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Jestli mám tenhle miniseriál (jestli se tomu dá vůbec říkat seriál) k něčemu přirovnat, tak první co mě napadá, je jako asi u spousty lidí Itchy a Scratchy - kultovní gore srandička ze seriálu Simpsonovi. Nemůžu si ale pomoct...tohle prostě nějak neni ono...Originální záležitost, proto ta čtvrtá hvězda. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, něco tak odporného jsem snad nikdy neviděl, kreslený slasher, něco jako Noc s nabroušenou břitvou pro malé dětičky? Ironie je v tom, že Happy Tree Friends původně vznikl jako protest proti zabíjení zvířat ve filmech (nebo něčemu takovému). Ještě než vůbec stačíte setřít krev z první scénky, chrlí se na vás další, o dost brutálnější vraždy nebohých zvířátek. Nechápu jak takový sled přiblblých epizod, z nichž nápad má jen nepatrný zlomek z nich, mohl dosáhnout tak vysokého hodnocení jako je 90%, lidi, vzchopte se, vždyť místo pěti hvězdiček bychom měli pořádat protestní akce :) Pokud na tohle necháte dívat svá dítka, nedivte se, až je najdete s rozdrceným domácím mazlíčkem v náručích... :) ()

Zajímavosti (2)

  • Podle seriálu byla vytvořena také počítačová hra, která nese název „Happy Tree Friends: False Alarm“. (Terva)
  • Příběhy byly původně kresleny pro internet, kde si svou premiéru odbyli v roce 2000. Teprve pozdějI byly vydány na DVD. (Terva)

Reklama

Reklama