Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kostýmní, mírně erotická, milostná bajka s groteskními prvky a výrazným černohumorným akcentem. Historizující, rokoková dekadence, obrazová stylizace souzní s vtipem, sžíravostí, překvapivostí i rafinovanou lechtivostí tématu. Na začátku příběhu komentář praví: "O utrpení pracujícího lidu před francouzskou revolucí víme takřka vše, avšak o zhýralém životě šlechty se příliš neví. Je proto nejvyšší čas blíže prozkoumat i toto méně atraktivní téma." S potměšilým humorem splétá autor a režisér Jaroslav Pozzi hned několik příběhů, popisujících šťavnaté sexuální hrátky prohnilé francouzské šlechty... (Česká televize)

(více)

Diskuze

nargile

nargile (hodnocení, recenze)

Z absolutního zneuctění sebe sama udělala morální vítězství.

Je dokonalé, jak to v pokryteckém prostředí skvěle vyniká.

Uživatel snapporech smazal svůj příspěvek.

Baker

Baker (hodnocení, recenze)

Krásný, SADovský příběh a vzhledem k tomu, že se natáčelo v zámku, kde jsem přišel o panictví, nemohu jinak než za 5 :-)

-arne-

-arne- (hodnocení, recenze)

Film s překvapivou lehkostí ztvárňuje silně perverzní erotické scény ve stylu fantazií DS. Je skvělé že ještě existují filmaři, kteří chtějí a umějí natočit něco jiného i když vědí, že za to nedostanou věnec buřtů na pódiu - hluboce smekám! Pokud Vás slůvko "pervezní" pohoršuje není to nic pro Vás. V opačném případě vřele doporučuji. P.S. Proč filmy kde se zabíjí mohou dostat dobré hodnocení a filmy eroticky perverzní špatné? Protože zabíjení se normálního slušného člověka tak nějak netýká, takže to tolik nepohoršuje. Naopak určitou perverzi má v mysli každý, ale málo kdo ji chce vidět a tak nezbývá než ji označit jako tabu no a když to tabu uvidí takový člověk zfilmované - je to odpad.

Reklama

Reklama