Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Specialista na výbušniny a exploze Ray Quick pracoval před lety pro CIA, ale odešel poté, co v roce 1984 nestačil v Bogotě zabránit neštěstí. Nyní se nechává najímat jako specialista na výbušniny. Objedná si jej atraktivní May Munroová, aby pro ni zlikvidoval trojici kubánských mafiánů, kteří jí kdysi zavraždili rodiče. Muž práci odmítne, ale pak ženu sleduje a vidí, jak se na večírku pořádaném šéfem kubánské mafie Leonem nechá sbalit jeho synem Tomasem, který je jedním z vrahů. Ray tu zahlédne i svého bývalého nadřízeného Neda Trenta, o jehož vyhození ze CIA se kdysi sám postaral. Ned nyní pracuje pro mafiány. Ray zavolá May, že práci bere, a brzy odpraví dobře propočítanou explozí prvního z trojice vrahů. Ned zjistí, že šlo o práci specialisty, a Leon mu nařídí, aby ho s pomocí zkorumpovaného náčelníka policie našel. Brzy zahyne při explozi druhý z vrahů a přes Trentův vztek i poslední Tomas. Ray se domnívá, že při explozi náhodou zahynula také May, ale vzápětí zjistí, že smrt jen předstírala. Dvojice se vášnivě pomiluje, ale to už se na scéně objeví Ned, který prohlédl falešný pohřeb. May mu prozradí, kde je Ray, kterého vzápětí varuje, takže se mu podaří uniknout. Blíží se rozhodující střetnutí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ty bláho ze sex - apealu Sharon Stone jsem v mrákotách ještě teď. Tohle se vydejchává dlouho. Nevím kdo navrhoval kostýmy, ale bejt ženská tak si ho okamžitě najmu, protože ty hadry co měla Sharonka tady na sobě byly neskutečně elegantní a sexy. Takhle by jste měly ženský chodit oblíkaný, to by byl pamlsek pro oči. I přes vesmírnou krásu Sharonky musím říci, že milostné scény mě přišly naprosto umělé a chladné a to je velká škoda, protože Sly i Sharon mají na to se proprcat celým filmem tak žhavě, až by shořela televize. Měli mě říct, já bych jim tam ukázál se Sharonkou takovou milostnou scénu, že by film byl přistupnej až posmrti. Naštěstí se zadařilo po akční stránce, zejméma výbušná stránka filmu byla na jedničku. Z herců to nejlépe ošéfoval James Woods. Delší stopáž okrádá film o rychlejší tempo, ale zase bych nebyl tak vysranej ze Sharonky. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone ve filmu, který po akční stránce je naprosto boží, ale po stránce příběhové strašnej průser. Sharon Stone byla na vyplnění vaty, šukačka proběhla, Sly ukázala nařachaný tělo, vystouplý žíly, občas něco vybouchlo, nutno dodat, že to a Slyho tělo vypadalo dobře. Dobře, ještě Sharon, ale tím to končí. Je to taková pěna mezi dobrými filmy, které v té době Sly ještě jakž takž vypouštěl. Dalo se to, ale rozhodně to pro mě nebude kult. Od toho jsou tady jiný. ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

AUU! Kdo nechal předabovat " klasiku" 90- tek, ty nesmrtelný hlášky...Nevěřil bych, jak pár frází na který jste zvyklý jsou nahrazeny "podobnými" dokáží dokonale otrávit. Sly v kondici, jako kladas co zachranuje sexy S.S. ale hlavně výbornej záporák James Woods, který obě celebrity hravě přehrál, byl důvod, proč jsem se k filmu rád vracel, ted mu vzali jednu z jeho nej zbraní asi aby snímek mohli dávat před 22. Je to jako nenalíčená inteligentní krasavice S.S. a nejistý Sly, kterému se klepou ruce nad deaktivací nálože..Proč? Kdo má v popisu práce takhle prznit filmy. Bude časem říkat Terminátor "Dasvidania" místo "Hasta la vista , baby" až to genitální hlavu napadne, zase něco předabovat...AUU! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Schválně, jsem si řekl, co si o filmu budu pamatovat za takových dvacet let... No, to skoro uběhlo a můžu říct, že si z toho nepamatuju vůbec nic. Sharon byla jako vždy strašně sexy - to asi jako jediné, co mi zůstalo v hlavě. A aby bylo jasné, jak moc je tento komentář erudovaný, pamatuju si úplně všechno, co jsem viděl od roku 1989. Každý jednotlivý film dovedu alespoň v kostce odvyprávět. Specialistu ne. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Barry: 1. Turn the Beat Around ,2. Jambala ,3. Real ,4. All Because of You ,5. Shower Me with Love ,6. El Baile de la Vela ,7. Slip Away ,8. El Duro Soy Yo ,9. Mental Picture ,10. Que Manera de Quererte ,11. Love Is the Thing ,12. El Amor ,13. Did You Call Me ,14. The Specialist , ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Steven Seagal dostal nabídku, aby film režíroval a zároveň si v něm zahrál hlavní roli. Jenže chtěl 9 milionů dolarů, tak se studio rozhodlo na jeho místo dosadit Stalloneho. (viperblade)

Reklama

Reklama