foto

Chris Conrad

  • nar. 30.6.1970 (48 let)
    Fort Lauderdale, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 & This Too Shall Pass
2016 Altered Reality
2015 Los Angeles 1991
2013 Attila
2009 Portal
2008 Povýšení
1998 Lovers and Liars
Mladý Herkules
1997 Hříšné myšlenky (TV film)
Mortal Kombat 2: Vyhlazení
1996 Hvězdná výprava (TV film)
1994 Jasné nebezpečí
Nový Karate Kid
Specialista
1993 Ve vzduchu

TV seriály

2019 Perpetual Grace, LTD (TV seriál)
2018 Patriot (TV seriál)
American Dimes (S02E01)
2017 Patriot (TV seriál)
Dead Serious Rick (S01E10)
Dick Cheney (S01E09)
L'Affaire Contre John Lakeman (S01E08)
další epizody (9)
2015 Patriot (TV seriál)
Milwaukee, America (S01E01)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Padlý anděl (S01E05)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Jedna musí z kola ven (S02E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Matka a dítě v zátoce (S02E02)
1998 Mladý Hercules (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Útěk (S01E07)
1994 Rebel Highway (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace