Reklama

Reklama

Půvabná, ale chudá venkovská dívka Paloma touží po veliké lásce a lepším životě. Jednoho dne konečně potká muže svých snů - dědice kávového magnáta. Přestože se do ní Diego zamiluje na první pohled, jejich vztah čeká nejedna těžká zkouška... (TV Prima)

Recenze (73)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Telenovely mi vadí hned z několika důvodů. Všechny jsou stejné, "herci" neuvěřitelně přehrávají, dialogy působí, jako by je vymýšleli opilí předškoláci a všechny postavy jsou neustále šokovány zcela běžnými věcmi. I kdybych přimhouřila obě oči nad dějem a nad ochotnickými výkony, stejnak nemohu přehlédnout tu uječenou krá... hysterku v hlavní roli. Jako zvuková kulisa je "Hříšná láska" nicméně nečekaně zábavná (obzvláště pak hádky).XD ()

habertek 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si jak jsem na toto koukával s mamkou, když to ještě dávali na markíze a bavilo mě to. Teď když to sem tam letmo vidím už mě to nedokáže ničím zaujmout...Námět je určitě dobrý, ale jak už to tak v telenovelách bývá tak to neustálé ,,miluju tě" a za chvíli ,,nenávidím tě..." je fakt trapný!!! A to pořád dokola celých 238 dílů:) ()

Reklama

kepiash 

všechny recenze uživatele

Ať to zní jakkoliv nepravděpodobně, s touto mexickou telenovelou jsem si vytvořil zvláštní pouto. Podotýkám, že to zdaleka není žánr, který bych vyhledával, neboť jsem za svůj život žádnou jinou neviděl a zřejmě ani neuvidím. Nejsem si jistý, zda jsem někdy u sledování něčeho podobného vydržel déle než 10 minut. Přesto všechno jsem jako malý kluk viděl všechny díly Hříšné lásky. Když dnes ságu rodu Sambrano opakují, už u toho nevydržím každý díl, protože mě strašně štve, že si spolu Diego a Paloma prostě jednou nesednou, aby si všechno vyříkali a místo toho střídavě dělají "Zagorky". Nicméně stále si alespoň průběžně zjišťuji co se v promeškaných epizodách dělo. Nevím jestli mé komentáře někdo vůbec čte, ale jestli ano, tohle je takový můj "coming out", protože Cuando Seas Mia je z nějakých nepochopitelných důvodů moje "Guilty pleasure" :D ()

xDamaj

všechny recenze uživatele

Nechápu tak "dobré" hodnocení. Podle mě mnohem horší seriál, než například Velkolepé století. Děj jedné epizody by se dal shrnout ve dvou minutách, z toho polovina epizody je tvořena flashbacky z minulých dílů (což je velký fail). Postavy v seriálu se pořád jen hádají, pak zase plačou, aby se znova pohádali a mohli plakat. A ten člověk co to točil nemá absolutně žádnou páru o délce záběrů... ()

niska98 

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsem sledovala s mamkou jako malá ale pak jsem na něj nějak zapomněla.Teď když ho zase dávají jsem se zase začala koukat.Je to jediná telenovela kterou můžu.Už jako malá jsem nesnášela odporného Fabiána a Miguala(nevím jestli se to tak píše).Bylo mi líto Diega když musel pálit svoje kávovníky a měla jsem radost když všechno dobře dopadlo.Myslím si že ani herecké výkony nebyly špatné (prostě jako v telenovele) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (11)

  • V 35. časti nastane chyba v seriáli. Konkrétne v čase 32:34, kde je možné vidieť mikrofón. (DJ Rocco iNc)
  • Hříšná láska je remakem kolumbijského seriálu Café con aroma de mujer, jehož autorem je známý scénárista telenovel Fernando Gaitán (má na svědomí mimo jiné i Ošklivku Betty). Obě verze sklidily u diváků takový úspěch, že se příběh dočkal ještě třetího zpracování, tentokrát pod názvem Destilando amor. (cherita)
  • Mezi Anette Michel (Barbara) a Rodrigem Abedem (Fabian) při natáčení vznikl vztah. Pár se nakonec o rok později vzal, avšak v roce 2003 se rozešli. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama