Reklama

Reklama

Happy Tree Friends

(seriál)
  • USA Happy Tree Friends

Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířecích kamarádech a jejich dobrodružstvích, která dobře začínají, ale skoro vždycky skončí nějakou pohromou.  Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířátkách a jejich dobrodružstvích, která ovšem vždycky skončí nějakou pohromou. Do nesourodé partičky kamarádů patří mimo jiné králík, tchoří slečna, los a bobr, ale ať už si udělají piknik v lese, vydají se po medvědích stopách nebo zamíří mezi zběsile jedoucí auta, je jasné, že zmatek na sebe nenechá dlouho čekat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (257)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto sa môže páčiť akurát dospelým. Pre deti je to absolútne nevhodné. V dnešnej dobe na deti z každého rohu srší samá erotika, vraždy, násilie, nadávky, faloš, zloba a podobne. Samozrejme deti by nemali byť rozmaznané a mali by vedieť, že život je ťažký a neľútostný, hlavne mnoho ich rovesníkov v chudobných krajinách trpí, ale preháňať to a robiť z detí násilníkov už od detstva a ničiť im ich čisté, sladké detstvo je choré. Mne to vtipné neprišlo, skôr mi z toho bolo zle. Je to dosť brutálne, nechutné, primitívne, drsné a smutné, že niekto niečo takéto vyprodukoval, je to čistý masochyzmus, čistá úchylka. Už sa nedivím, že po svete chodí toľko ľudí z nejakými sexuálnymi alebo inými deviáciami. Väčšina z týchto ľudí má určité rado bičík, uniformované ženy a putá a podobne. Čo je zábavné na tom, že niekomu vypichnete oko? Ak sa to stane vám zasmejete sa potom na takejto rozprávke? Toto je choré. Práve kvôli takýmto veciam začína byť naša doba zvrátená. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Happy Tree Friends...co k tomu dodat. Na tento seriál jsem se dostal už na základce, když jsem hrál online videohry přes web. Najednou jsem viděl v doporučených tento seriál, který nebyl určený pro slabší povahy. Já jsem vždycky chtěl být statečný v něčem, a tak jsem to spustil... a bylo to. Pro mě to bylo, jako pro mladšího, strašně drsné, nechutné, dosti krvelačné. Teď když se na to dívám zpětně, už to prostě není takové jaké bývalo. Ano, krve je tam spoustu, ale pro znalce tohoto seriálu už to přijde spíš takové... pro zasmání no, když to řeknu s prominutím blbě. Kdo má ale rád krvelačné animáky, myslím si, že tahle klasika nikdy nezklame. Hlavní postavy jsou i po tolika letech stále roztomilé. Za mě průměr. ()

Reklama

jarabacek 

všechny recenze uživatele

Lidi, kterým se tento seriál líbí, nechápou lidi, kterým se nelíbí a naopak. Tento druh morbidního humoru mi nepříjde moc vtipný, některé díly jsou hodně slabé, ale když vidím ostatní, jak se u toho popadají za břicha, nemůžu dát horší ohodnocení než tři hvězdičky. Buď vám tento druh humoru sedne nebo ne. ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Moje prvé spoznanie s HTF bolo na jednej nemenovanej stránke s videami a popis bol: "Video nie je určené deťom"... Samozrejme som si povedal, že to je super haluz, tak som si pozrel jeden diel a odvtedy začala moja HTF mánia. Všetky diely pekne uložené na disku, a stále sa to dá dokola pozerať - Pre mňa najlepší diel - Out on a Limb. Ako napísal Dawid199 som vôbec nevedel, že to tu je. 10/10(PS: Všetky časti nájdete na http://www.youtube.com/user/mondomedia?blend=1&ob=4 ) ()

MarekT

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že nevidím nic úžasného a hlavně vtipného na tom, že ze zvířátek teče krve jako z vola. Navíc si myslím, že stačí shlédnout jeden díl, pokud si pustíte další, tak garantuji deja vu. Ani nevím, jak to objektivně (na čemž si zakládám) ohodnotit - hvězdami to hodnotit nejde, a odpad... byl by možná krutý, což mi může vpálit do očí nějaký zarytý fanoušek, ale zase by byl vyjádřením mého názoru na současný stav společnosti a mých pocitů z ní. To ale pak nehodnotím kvalitu filmu... Vážně nevím, stopáž šest minut se podle mě dá využít jinak a sledováním bych ani ten čas zabít nechtěl, ale zase mě animované násilí neuráží. Takže ponechávám bez hodnocení, ač by si tento výplod zasluhoval za nesmyslnou masovou oblibu poslat do odpadu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Inspirací pro postavu Disco beara byl Disco Stu ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (t.mon)

Reklama

Reklama