Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Souhra zdánlivých náhod vede ke katastrofě, která málem připraví Alexe a Semira o život. Zjistí, že se nejedná o náhody, ale o úmysl hackera, který se chce nemilosrdně mstít. Alex se stává volavkou ve velké hře, neboť hacker má spadeno na muže, který už třicet let nespáchal žádný zločin a třicet let je na útěku. Tím mužem je Alexův otec. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl s Alexem, který se tu moc neohřál, což je trochu škoda, mě dost seděl rozhodně jako 2. nejlepší parťák Simíra. Tady v tom díle poznal otce, který je zde zastřelen a tak se rozhodne jet hledat svou matku někam do Ria a v seriálu končí. No škoda, ale co už. ()

bicekz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý závěrečný díl s Alexem Brandtem. Díl odhalí hodně věcí o jeho minulosti. Za mě jeden z nejlepších dílů vůbec a logicky i nejlépe zpracované loučení... ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozlučkový díl pro Alexe, který byl nuceně odejit kvůli špatné sledovanosti. Bohužel, za mě škoda, že se tento trend, kdy Kobra trochu přitvrdila a zvážněla, že se u diváků neuchytil. Tenhle díl je v rámci těch Alexových takový průměr. Jeho odchod není dopředu nijak znám, a vše se uděje poměrně rychle v tomto jednom díle, a je to tak tedy takové uspěchané. K tomu už 350 variace na ohrožení Semirovi rodiny... ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama